-
Καλημέρα! Κι εγώ το είχα πάθει αυτό που λες,κοιτούσα τα κτίρια κ τα σπίτια κ έλεγα.. Είναι χάρτινα,θα πέσουν κ δε θα υπάρχει τπτ από πίσω,το κενό. Μετά έλεγα είναι όνειρο κ προσπαθουσα να κάνω κάτι να ξυπνήσω.. Η έτσι νόμιζα... Τελικά την ώρα ποτ το παθαινα περνούσα κρίση πανικού,δεν ερχόταν μετά... Η αλήθεια είναι ότι αυτό ξεκινούσε επειδή δε μου άρεσε η πραγματικότητα που ζούσα. Πολυυυυ πίεση! Σκέψου αν υπάρχουν πράγματα που σε πιέζουν τόσο ώστε να μη θες να τα ζεις... Αντιμετώπιση!!!
-
panikos
Kalispera sas k apo emena.. Einai i prwti fora pou grafw edw k thelw na pw k egw to provlima moy. Antimetwpisa kapoia stigmi sti zwi m entkna kriseis panikou.. Piga se yuxiatro mou edwse farmako k ekana mia therapeia gia ena xrono. Meta imoun polu kala..evgaina, diaskedaza.. Omws ton fovo ton eixa panta min erthei k alli krisi. Meta apo 2 xronia nomizw oti agxwnomai pali. Vevaia exw kleistei sto spiti me anergia. K to mualo m exei kollisei sto oti tha agxwthw. Sto telis nomizw oti to pathainw pali. Ti na kanw?
-
-
καταρχην γραφε ελληνικα για να καταλαβαινουμε τι λες κ οσοι εχουν κολημα με την ορθογραφια θα τους στειλουμε σε σεμιναριο ορθογραφιας κ θα ησυχασουμε :cool:
απο αυτα που γραφεις ουτε η χαρτοριχτρα δε θα εβρισκε τι σου συμβαινει ανοιξε νεο θεμα κ πες μας κατι ουσιαστικο για σενα κ τη ζωη σου για να μπουμε στο νοημα
maraki1111 σου απαντα κ η συναδελφος επισης για πιαστε λιγο τη κουβεντα κ εγω θα τραβαω τα μαλια μου οστοσο με αυτα που θα ακουω.