Originally Posted by
ΚΡΟΣΝΙ
Ειναι πολυ ομορφο σαν ακους οτι ενα ζευγαρι που περναγαν καλα, οπου αγαπιουντε , υστερα απο ενα χρονικο διααστυμα οπου ησαν χορια να τα ξανα βρησκουν¨) χερομαι για εσας κι ευχομαι οτι πιο καλο για τη σχεση σας!
Αν κι στην αρχη ακουγοταν λιγο ασχημο,βλεπεις κι εγω σαν ανδρας ,οπως και πολλοι αλλοι που ξερω ,ειτε φιλοι μου,ειτε γνωστοιμου η συναδελφοι εχουμε πει αυτην την δικαιολογια -ισως η πιο συχνη - εχουμε πει οτι θελουμε καποιο χρονο μνοι μας, θελουμε λιγο καιρο να σκεφτουμε πραματα, οτι εχουμε αγχος με την δουλεια μας και τετοια! αλλα ο αληθινος λογος ειναι οτι πρωτον υπαρχει καποια καινουργια κοπελα στην ζωημας , καποια που μολις εχουμε βρει κι λογο του οτι δεν ξερουμε τι θα γινει, αν θα γινει κατι σοβαρο? η αν ειναι μια "ξεπετα" , ετσι λοιπον για να μην σε χασει κι μετα μηνει μονος χωρις καμια ¨), σε βαζει λιγο στην αναμονη ωστε να ξεκαθαρησει με την αλλην.Στην φαση σου αν ειναι ξανα μαζι σου -παντα μιλω υποθετικα! δεν πιστευω οτι ειναι ετσι, για εμενα μακαρι να ειναι οπως στα λεει , εγω απλα σου γραφω την εμπειριαμου- ετσι λοιπον αφου ειστε μαζι ξανα μαλον δεν εκατσε με την αλλην. αυτη ειναι η μια αφορμη .
Δευτερη ειναι να θελει να μετατρταπει η σχεση σας σε κατι χαλαρο, να γινει αυτο που λεμε "ελευθερη σχεση"¨), ειναι κατι που αρκετοι ανδρες το θελουν, να εχουν κι κοπελα αλλα κι να ειναι διαθεσιμοι! αν ειναι αυτο , ισως ο τυπος το καταφερε με τον πιο απλο τροπο, τωρα ειστε μαζι αλλα ταυτοχρονα δεν υπαρχει κι καποια σοβαρη δευσμευση! οπωτες θελει μπορει να παει με καποια αλλην κι ουτε γατα ουτε ζημια!¨) . Ξερει οτι εσυ εισαι φουλ ερωτευμενη μαζι του! οτι δεν προκετε να φυγεις ,ετσι μπορει να παιζει.
Ολα τα παραπανω ειναι η κακη πλευρα του θεματος σου, οπου καποιος πρεπει να στην πει. Ομως δεν ειναι κανωνας οτι ειναι ενα απο τα δυο! οι πιο πολλες πιθανοτητες ειναι να σε αγαπαει κι να ειναι αυτο που σου ειπε, αφου εχει ξανα γυρησει κι τα ξανα βρηκατε.