Δεν ειναι όλα μάταια και ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ να σου αρεσει να εισαι σπίτι και ΟΧΙ να εισαι ΟΛΗ ΜΕΡΑ εξω και να χαζολογας ή να κάνεις οτι το 80-90% των ατόμων. Εισαι διαφορετική και δεν είναι κακό. Πολλές πρώην μου ήταν έτσι , οπως και γω άλλωστε. ΔΕν ειμαστε ολοι ίδιοι, αυτο δε μας κάνει κακους όμως ή χαζούς ή κατι άλλο. Τουλάχιστον μπορεις να ασχοληθεις με κατι στο σπιτι να περναει η ώρα σου, puzzle, ταινίες, καποιο μουσικο όργανο, ζωγραφικη, βιβλία κλπ. Εμενα που ειμαι και γω σαν εσενα (σπιτόγατος και της ηρεμίας), αρκετες φορες με ηρεμει να βαζω ακουστικα και να περπατάω το βραδυ να ηρεμήσω!!! Με ηρεμεί πολύ βασικά :)
Και ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ πεταμένες στιγμες... ολα στη ζωή εχουν το σκοπό τους. Αν αφήσεις τη ζωή να σε απογοητεύσει, τότε σε κέρδισε... αλλα δε νομίζω να θες ηττηθεις, εκτός και αν σ'αρέσει να χάνεις, αλλά δε νομίζω :p
Mπράβο σου τώρα μιλάς σωστά και Ω Ρ Ι Μ Α! Το εσωτερικο δε γερνα ποτε, μένει σαν αερικό για μια ζωή. Με το έξω δε κάνεις ανθρώπινες σχέσεις(μονο επιφανειακές) αλλά με το μέσα. Σωστή είσαι!
Καληνύχτα! :)