οταν λες δε μπορει να δει?????ειχε ποτε κανει καποια απιστια σε σενα?
κατι τετοιο υποπτευομαι.
Printable View
Δεν νομίζω, να υπήρξε κατι τέτοιο, απ΄όσο ξέρω τουλάχιστον...εννοώ αδυνατει να αντιληφθεί ουσιαστικά την ουσία της κατάστασης του...της συμπεριφοράς...όλα αυτά απαιτούν ωριμότητα και νηφαλιότητα νου και καρδιάς...πράγμα που δε συμβαίνει μάλλον...Είναι σαν να ζητάμε από κάποιον με κινητικά προβλήματα να αγωνιστεί σε αγώνα δρόμου 100 μέτρων....να απαιτούμε...και να τον μαλώνουμε κιόλας που δεν τα καταφέρνει...Αυτά μπορεί...είναι εγωιστικό να περιμένει κανείς περισσότερα...Οπότε πάλι εσύ επιλέγεις... Αλλά τι να κάνουμε; "αυτό είναι , όπως είναι"...σκληρό...αλλά και λυτρωτικό...!!!
καπως καταλαβα τι εννοεις,παντως αλλη φορα δειχνε να παραδεχεται ενα λαθος του.
αυτό που έχει σημασία...εσύ να νιώσεις καλύτερα...αυτή την στιγμή...και γι αυτό σου εγραψα...Να είσαι καλά...κυρίως από μέσα σου!!!
Δε θα σου πω τι να κάνεις...αλλά τι θα έκανα εγώ... εγω προσωπικά...νομίζω.. ότι δεν θα πήγαινα και ας 'ημουν με το μυαλό μου εκεί...αυτό , γιατί...πρώτον θα γινόμουν χειρότερα από μέσα μου..άρα δε θα βοηθούσα τον εαυτό μου...και δεύτερον γιατί μπορεί να έμπαινα στον πειρασμό να πάω και να το βρώ...Άρα θα καθόμουν στα αυγά μου παρέα με τα βιβλία μου, τις μουσικές μου...τις βόλτες μου ..αλλά όχι στο λιμάνι...τις ταινίες μου...και τους φίλους μου...αν είχα...
τον βλεπω τη νυχτα στον υπνο μου.συνεχεια.δε μπορω να κοιμηθω επειδη τον βλεπω.
Είναι τρυφερά όλα αυτά...όμως μην αισθάνεσαι άσχημα για όλα αυτά...που νιώθεις είναι αναμενόμενα...άστα να υπάρχουν...απλά μην ενισχύεις με άλλες ενέργειες (τηλέφωνα, συναντήσεις κλπ.) περισσότερο...δεν ωφελεί κανέναν ..Νομίζω ότι το καταλαβαίνεις....Ευτυχώς σου συνέβησαν νωρίς...Εισαι μάλλον τυχερή...Δες τον καθαρό ουρανό..πάνω από τα μαύρα σύννεφα...!!!!πόσο λάμπει!!!περιμένει να τον δεις και τότε θα νιώσεις καλύτερα...
το κρεβατι που κοιμηθηκε δε το τιναξα ακομη και τα αποτσιγαρα ειναι ακομη στο σταχτοδοχειο με τις σταχτες.δε μπορω να μπω μεσα στο σπιτι θελω ειδικο φοβαμαι και βοηθεια.πολυ σοβαρη βοηθεια.
αγγιζω τον αερα και τον βλεπω σε καθε γωνια σε καθε σημειο στη καφετερια στο σπιτι ,στη γωνια παντου εκει που ηταν το αυτοκινητο του,εκει ειχε και μια τηλεοραση στο σπιτι μου που δεν τη ζητησε να την παρει και τη σκεπασα και το μαξιλαρι εχει κατι απο το αρωμα του.
Βρε Δαναη κοψε λιγο το δραμα.
δεν ειναι δραμα αυτο ακριβως επαθα.μακαρι να ηταν ψεμα ομως.μακαρι αλλα δυστυχως δεν ειναι
Αφήνεσαι.Δανάη...και δεν είναι καλό....προσπάθησε να μην αυτομαστιγώνεσαι....δεν σου αξίζει...ή αυτό θέλεις;;;