το χειροτερο ειναι πως με διεγραψε απο παντου.φειςμπουκ τα παντα.
Printable View
Πολυ ομορφο αυτο που ειπες.... Ξερεις ειναι περοχο να αγαπαμε τον εαυτο μας. Δεν ειμαι εκδικητικος ανθρωπος, αλλα τον τελευταιο καιρο ευχομαι ολοι αυτοι που με εκαναν να υποφερω μια μερα να υποφερουν το ιδιο. Και μια μερα να κανω τα ονειρα μου πραγματικοτητα και να τα σκεφτομαι ολα αυτα και να λεω....τι χαζη που ημουν....
το χειροτερο ειναι πως σε καθε τηλεφωνο πεταγομαι ψηλα ,αλλα δεν ειναι ποτε αυτος.
Μετα απο καθε χωρισμο η κατασταση ετσι ειναι. Ενδεικτικα θα σου πω οτι περσυ τετοια εποχη οχι μονο ημουν στ πατωματα, αλλα πιστευα οτι δε θα αντεξω τελικα τον πονο και μια νυχτα θα πεθανω στον υπνο μου. Αλλα οχι, κομη εδω ειμαι και τον λυπαμαι, γιατι εκανε μεγα λαθος που με αφησε. Τωρα μαθαινω οτι βυθιστηκε στα σκατα αλλα καλα να παθει. Κανουν πολλα λαθη οι ανθρωποι αλλα μια μερα τα καταλαβαινουν.
μια νυχτα σε ονειρο ακουσα τη φωνη του και ειδα τη σκια του και συνεχεια σε ολα τα μερη που ημασταν, θελω να τον αγγιξω αλλα χανεται η μορφη του.
βοηθηστε με σας παρακαλω πειτε κατι εστω.
ημουν στο πατωμα συνεχεια με το χανευ και θα το προσεχω εγω για παντα.δε θα το αφησω ποτε πια.
Αχχχ αυτη η φραση!
Ποσο σε καταλαβαινω δε φανταζεσαι....
Βεβαια εγω εχω αλλο προβλημα αλλα να ξερεις οτι αισθανομαι το ιδιο και σκεφτομαι κι εγω τα ιδια με εσενα συμπεριλαμβανομενης και της αυτοκτονιας...
Ειλικρινα κουραγιο και εχε ελπιδα οτι ολα καποια στιγμη θα αλλαξουν...
Αν το παλέψεισ λίγο θα γυρίσει λίγο μπορεί κ καθόλου αν το παλέψεισ πολύ θα γυρίσει σίγουρα
δε το παλευω καθολου πολλες φορες νιωθω οτι σβηνω αλλοτε ζω ακομη.....................
χμμμ κ γω ηθελα να υποφερουν αυτοι που με πληγωσαν ...τωρα πια θελω απλα να διαγραψω ολα τα ασχημα απο την μνημη ακομα τα σκεφτομαι κ με πονανε αυτα που μου εκαναν αλλα ξερεις τι τωρα πια τα βλεπω πιο αισιοδοξα τα πραγματα ετσι ειναι η ζωη μια πανω μια κατω ....τωρα πια θελω να κανω καινουρια αρχη σε ολα ομως κ να αφησω πισω ολα οσα με πληγωναν ....ευχομαι ολοι καποια στιγμη να νιωσουμε καλυτερα γιατι σε καθε ανθρωπο αξιζει αυτο :D