Καλα σορρυ νταξει, απλα εκει πηγε το μυαλο μου!!
Οπως? Πες κανενα, να παιρνουμε καμια ιδεα! Ριχτο στο τραπεζι !! :)
Printable View
Αμα δεν βρω παρεα βγαινω ακομα και μόνος μου, τοχω κανει μερικες φορες δλδ (αν και μπορουσα να βγω με παρεα). Κι οσες φορες βγηκα μονος μου παλι περασα ωραια, με καλο ντυσιμο, με τα ποτα μου, να γλενταω, να μην με χαλαει το ότι βγηκα μονος αλλα να νιωθω κι αυτοπεποιθηση και να κανω και κανα δυο καλες κινησεις. Φτανει να βγαινει κανεις, τουλαχιστον η διαθεση και ο μοναξιασμενος τροπος σκεψης αλλάζουν.
Συγγνωμη σοβαρολογεις?? Πως ειναι δυνατον να παει καποιος σε καφετερια σε κλαμπ η στα μπουζουκια εντελως μονος του? καταρχην δυσκολα θα σου δωσουν θεση, εδω πχ πηγαιναμε εγω κ η μια η κολλητη μ (2 ατομα) κ μας βαζανε σε σταντ! Κ δευτερον, καποιος μονος του θα αισθανεται αβολα λογικα, ετσι δν ειναι? Αλλο να πας μονος σου να φας μια μπουγατσα καπου κ αλλο Σαββατοβραδο να βγαινεις μονος σου!!
Σιγά μην υπάρχει και κανονισμός που απαγορεύει την είσοδο σε τυπάδες άνευ παρέας. Όπου γουστάρει μπορεί να πάει κάποιος μόνος του και πολύ πιο γαμάτος και contained είναι όποιος το κάνει.
Δεν ξερω, εγω παντως ποτε δν ειδα καποιον μονο του να βγαινει κ να διασκεδαζει.. Κ δν θα ενιωθα ανετα να κανω κατι τετοιο.. Εκτος απο κατι τυπαδες με περιεργες φατσες που μοιαζουν με νταβατζηδες που στεκονται ορθιοι στον παγκο του μπαρ κ κοιτανε σαν λιγουρια κ κερνανε σφηνακια νομιζοντας οτι ετσι κατι κανουν.. Η κανας φρεσκοχωρισμενος που θα παει στο μπαρακι κ θα μπεκροπινει.. Νορμαλ ανθρωπος δν βγαινει μονος του σαν τον κουκο..
Λακρυ ..Είπα κάποιες φορες το κανα, κατα κανονα βγαινω πάντα με παρεα. Για αυτες τις λιγες φορες όμως που επελεξα να βγω μονος ενω μπορουσα να μουν με την παρεα ήμουν/ενιωθα αυτο που περιγραφει ο lol, πιο γαμάτος και contained, και το απόλαυσα και καμια σχεση με αυτα που περιγραφεις. Και την πορτα μου ανοιγαν και ετυχε αυτοι να ρθουν να με ρωτησουν τι θα παρω χωρις να τους φωναξω και να περιμενω. Κι αμα εχεις τετοιο αερα κανεις και καλές κινησεις και εννοω όχι αυτες με τα σφηνακια και τα λιγουρια. Φτανει δλδ να νιωθεις ωραια με τον εαυτο και να βγαζεις αυτοπεποιθηση.
Συμφωνω πως με παρεα πρεπει να πηγαινει κανεις. Αμα όμως παει μονος εξαρταται πως νιωθει και τι χαρακτηρα βγαζει.
Καλή μας βδομάδα!!