Εγώ λέω να τ ανοίξετε θέμα να αποφασίσουμε αν θα γίνει κ μετά με μύνημα όσοι θ έρθουν
Printable View
Εγώ λέω να τ ανοίξετε θέμα να αποφασίσουμε αν θα γίνει κ μετά με μύνημα όσοι θ έρθουν
Συμφωνω!!! Ας κανει καποιος το θεμα!! Καποιο αξιοπιστο και παλιο μελος!
Aντε βρε τωρα που γυρναει!!.....πονεσαν καλε τα ποδια να βολταρω....βεβαια βοηθαει και ο καιρος...ειναι καταπληκτικος!...
ας αναλάβει κάποιος να ανοίξει το θέμα :)
ειμαι κάπως μακρια αλλιως θα μουν μεσα
και σκεφτόμουν να γράψω ένα ανάλογο θέμα με πρόλαβες how!!αυτός ήταν άλλωστε ο λόγος που έχω να επισκεφτώ το φόρουμ πάνω από μήνα!!δεν έχω αντιπαρατεθεί με κάποιο μέλος αλλά οι συμβουλές δεν μου άρεσαν!!!απλά πιστεύω σε ένα τέτοιο φόρουμ οι γνώμες και οι συμβουλές να μην είναι τόσο εριστικές και απότομες, όχι γιατί θα θίγονται κάποια μέλη αλλά επειδή ο τρόπος που συμβουλεύεις κάποιον πρέπει να είναι ήρεμος γιατί πολύ απλά το άτομο που θέλει συμβουλή είναι σε σύγχυση...δεν πρέπει να το εξαγρυώνεις αλλά να το κατευνάσεις έτσι ώστε να πάρει σωστές αποφάσεις...γνώμη μου πάντα...
Η σκέψη για τις συναντήσεις πολύ καλή...
Βασω βρισκεσαι στη Θεσσαλονικη; Λεγαμε να βρεθουμε αυριο, ολοι οσοι ειμαστε απο εδω.
:( Αθήνα!!δεν πειράζει ...Αθηναίος κανείς;νομίζω είχαν ξαναγίνει παλιότερα συναντήσεις ..