Quote:
Originally posted by Kelly
Φίλε Αλέξανδρε,
και με μένα, όταν είδε το κινητό μου, άκου τι έγινε μετά... Επειδή ταξιδεύει πολύ συχνά λόγω δουλειάς, μου είπε ένα μεσημέρι ότι φεύγει για ταξίδι. Προηγουμένως είχε δει το κινητό. Το ταξίδι ήταν ψέμα.. (αν και αργότερα πήγε στ\'αλήθεια) Εφυγε λοιπόν, και οι μέρες περνούσανε...παράλληλα στο τηλέφωνο είχε γίνει ψυχρός, δε μου έλεγε πια ότι με θέλει και γω έκλαιγα. Μου έλεγε να μη στεναχωριέμαι, ο λόγος που είναι έτσι είναι επειδή δουλεύει πάρα πολύ και είναι σα χαμένος από την εξάντληση. Αυτό μου έλεγε και γω το πίστευα..όμως έκλαιγα και μου έλειπε, δε άκουγα καμία γλυκιά λέξη και τρελαινόμουνα!! Οι μέρες περνούσανε..μιλάγαμε όλο και πιο λίγο ή και καθόλου. Εγώ έκανα υπομονή γιατί έδειχνα κατανόηση στο δήθεν πήξιμο της δουλειάς..Δεν είχε φύγει για ταξίδι, με κοροίδεψε..και γω έκανα υπομονή να γυρίσει. Και μια μέρα μου λέει, θα χρειαστεί να μείνω ίσως 2-3 μήνες εδώ γιατί έχει πέσει πολύ δουλειά !! Εφυγε όντως σε κάποια φάση για ταξίδι και όντως είχε τρομερή δουλειά, αλλά με δούλευε... μου έλεγε ότι δεν είμαι γλυκός μαζί σου γιατί η δουλειά με σκοτώνει. (έχει όντως μια απαιτητική δουλειά) Και γω να του λέω, πως γίνεται να με ξεχνάς έτσι παρόλο που έχεις τόση δουλειά, έτσι κάνουν οι ερωτευμένοι; Μετά από 3 βδομάδες μου λέει στο τηλ θέλω να χωρίσουμε !!! Επεσα απ\'τα σύννεφα !! Γιατί; Γιατί είπε ότι περνάει μια δύσκολη φάση, θέλει να συγκεντρωθεί στη δουλειά του και δε ξέρει αν θέλει να έχει σχέση, θέλει να μείνει μόνος. Τιιιιιιιι::: Αφού αγαπιόμαστε, τι μου λες; Τα είπα στους δικούς μου, μου λέγανε είναι μαλ***** !! Τα πήρα αλλά μέσα μου πόναγαααααααααα! Είχα πλαντάξει στο κλάμα. Μου είπε ότι πια δε με θέλει και για μένα αυτό ήταν σαν να με καρφώνουν στη καρδιά. Στην πραγματικότητα με ήθελε..εννοείτε..
Και τελικά, βρισκόμαστε από κοντά, ύστερα από βδομάδες, είχα πεθάνει στο κλάμα στο τηλ και συμφώνησε να τα πούμε. Και μου το πετάει: δεν έφυγα εκείνη τη μέρα που σου είπα, ο πραγματικός λόγος είναι αυτός μπλα μπλα μπλα... Μου κόπηκαν τα πόδια!!!!!!
Τι να έλεγα;;;; Με κορόιδεψε άσχημα γιατί εγώ έκανα υπομονή και έδειχνα κατανόηση αλλά όταν μου είπε για το κινητό δεν μπορούσα να αρθρώσω λέξη. Εστειλα μηνύματα με πρώην, σκοτώστε με, τι να σας πω;;; Τι να του πω;;;
Απλά τον ήθελα πίσω ! Μόνο αυτό Θεέ μου, μη φεύγεις, δε ξέρεις πόσο σε θέλω !!!!
Ηθελα να το μοιραστώ αυτό μαζί σας γιατί ήταν μια πολύ sad περίπτωση. Το σκέφτομαι ακόμα και τρέμω...
εδώ τρώει κάρτα το παλικάρι. Το παρατράβηξε το σκοινί. Με τη δεύτερη κάρτα ξέρεις κέλλυ τι πρέπει να κάνεις. Η τουλάχιστον να σκεφτείς τι να κάνεις