Originally Posted by
vagpap
Παιδια,συγγνωμη που εισβαλλω στην κουβεντα σας,αλλα να πω κατι στην Κατερινα.Φιλη μου,επειδη εχω περασει σοβαρη καταθλιψη,οταν αρχισε να 'περναει' και εγω μετραγα τις μερες(δεν το πιστευα οτι ΄΄συνερχομαι').Δεν γινεται να συνελθεις εν μια νυκτι.Θα εχεις σκαμπανεβασματα,μην σε ανησυχουν.Εισαι στο σωστο δρομο πιστευω.Οσο για τα αντικαταθλιπτικα,ουδεποτε με βοηθησαν,και ταχω δοκιμασει ολα(καμμια 12αρια)αφου 8 χρονια καταθλιψη περασα.Το μονο που επαιρνα στο τελος(το επαιρνε και ο ψυχιατρος μου ,αφου και αυτος παραδεχονταν οτι εχει την καταθλιψουλα του!)και ακομα τα παιρνω,ειναι τα ωμεγα'3.Ουδεποτε εκανα ψυχοθεραπεια.Πρεπει να αναφερω,Κατερινα μου,(μιας και αναφερες την Παναγια)οτι ημουνα και ειμαι ενα βαθια θρησκευομενο ατομο,πιστευω σε μια ανωτερη δυναμη,(οχι,δεν πηγαινω εκκλησια)και αυτη η πιστη 'κινητοποιει' δυναμεις που εχουμε σε λανθανουσα κατασταση.Δεν υπαρχουν 'συνταγες' για την καταθλιψη.Ο καθενας την ξεπερναει με τον τροπο του.Παντως και οι Β βιτ. βοηθουν(τις παιρνω κιεγω)διοτι υποστηριζουν το νευρικο συστημα)και η γυμναστικη,και πολυ μαλιστα,την οποια ειχα ειχα εγκαταλειψει τα τελευταια χρονια(κακως)διοτι γυμναζομαι τακτικα απο το 1987(ειμαι 50 τωρα).Φιλικα.