Originally Posted by
ΚΡΟΣΝΙ
Φοβαμαι πως αυτο που σου συνεβει το καλοκαιρι και στη συνεχεια με την φιλη σου και το αγορι αυτο ,φοβαμαι πως θα σου γινει αποθυμενο ,κατι σαν κομπλεξ. Ειδη βγαινει απο το τροπο που γραφεις οτι εχεις πικραθει, σε εχει ξενερωσει ολο αυτο το πραμα.
Ολα αυτα τα συναισθηματα που βγαινουν στα μηνυματα σου ειναι φυσιολογικα ,στον καθενα θα μπορουσε να γινει,σε οποιον ζει την ζωη του,κυκλοφορα ,φλερταρει η φλερταρετε μπορει να γινουν ολα αυτα ,και σε εμενα εχει τυχη, στα σχολικα μου χρονια θυμαμαι ηταν δυο αδ υ καθοταν κοντα μου,ηταν πανεμορφες και οι δυο τους! ολα τα αγορια ειχαμε ονειρο να τα φτιαξουμε με αυτες! και οχι μονο ονειρα αλλα και ονειροξεις!¨) χεχε, καναμε φαντασιωσεις με τις αδελφες! Με το καιρο ,οταν πιασαμε την κουβεντα και καναμε παρεα ,ηθελα να την πεσω δεν με ενοιαζε ποια απο τις δυο¨), ηταν και αξιολογες κοπελες και οι δυο τους! καποιες μερες ειχα τοσο αγχος, ελεγα αυριο θα την πεσω στην ταδε! οταν ομως επρεπε κολονα!! πηρα το θαρρος να πλησιασω την μια απο τις δυο ! πανω στην κρισιμη στιγμη με επιασε ενα αγχος!! κολησα! μηναμε παγομενοι και οι δυο να κοιτιομαστε!! ωσπου εμφανιστηκε ο πατερας της - ηταν καθηγητης - εμφανιστηκε λοιπον και με πολυ αυστηρο υφος μας διεκοψε! αργωτερα εμαθα οτι δεν με συμπαθουσεπολυ,¨) ημαρτον!! τι καθηγητες !! παιδι γυμνασιου ειμουν!! Το θεμα ειναι οτι δεν ξανα εκανα ουτε προσπαθεια! αφου ειμουν σχεδον βεβαιως πως η χυλοπυτα με περιμενε ζεστη ζεστη ,με κοκα κολιτσα για να την χονεψω!¨)χεχε, ελεγα πως τετοια κουκλαρα συγουρα θα θελει καποιον εμπιρο ανδρα! οχι αγορακι γυμνασιου οπου ειμουν!! Μετα απο πολλα χρονια, οταν ετυχε να βρεθουμε καποιοι συμμαθητες ,η κολητη της φιλη μου ειπε οτι η κοπελα αυτη με γουσταρε πολυ!! πως περιμενε πως και πως να της την πεσω!! και οτι ειχε μηρασει αρκετες χυλοπιτες σε μεαγαλητερους της περιμενοντας εμενα! και εγω?? σαν βλακας! σαν απιρος πιτσιρικας χωρις πιστη στον εαυτο μου,χωρις σεξουαλικη αναγνωριση εχασα τον μεγαλο ερωτα των παιδικων μου χρονων!! Αυτο , οχι ακριβως ετσι εγινε και στα χρονια λιγο μετα τον στρατο, οπου σε μια παρεα γνωρησα ενα πανεμορφο κοριτσι, ενω ειχαμε ανταλαξει πολλα βλεματα κι γελακια ,οταν ειχαμε πολυ καλη κουβεντα ,την επομενη φορα που βρεθηκαμε και ειμουν φουλ ετοιμος να της την πεσω! εμαθα απο εναν συμφοιτητη της οτι κανει φωτογραφισεις για ενα περιοδικο ,οτι εχει αρχησει να κανει μοντελινκ- ειχε πανεμορφο σωμα κι προσωπο,πλεον ειναι μοντελο και διαφημιζει μια γνωστη μαρκα εσωρουχων - ετσι λοιπον οταν μου ειπε αυτος ο βλακας! οτι θα φαω τα μουτρα μου, οτι μπορει να εχει οποιον θελει κι οτι ιγα μην παει μαζι μου,εγω επιρεασμενος απο αυτον τον αποδειγμενα υστερα απο καιρο ζηλιαρη! κολοσα! δεν εκανα ουτε φλερτ, και εχασα αυτην την μεγαλη ευκερεια! Το πιο ασχημο ομως συναισθημα ηταν οταν μετα απο ενα χρονο εμαθα απο την παρεα πως με γουσταρε! πως με εβρισε που δεν της την επεσα! μαλιστα σχηματισε και κακη αποψη για μενα λογο του οτι μου εδωσε τα "σηματα" για να κανω την κινηση! την κινηση που σαν ανδρας επρεπε να κανω αλλα δεν εκανα γιατι ακουσα αυτον τον ΒΛΑΚΑ! τον ζηλιαρη!! .
Συγνωμη για τα τοσα πολλα που σου γραψα,ηθελα να σου πω μεσα απο δικιες μου εμπειριες οτι ολα οσα νιωθεις και που σε εχουν πικρανει ειναι πολυ λογικα αρα δεν πρεπει να σε περνει απο κατω! το μονο που θα σε συμβουλευα σε φιλικο υφος ειναι να μην κρινεις τις φιλες σου και ολο τον κοσμο με τις δικες σου αρχες και ηθικες! ο καθε εχει δικες του! και τελος σχετικα με το αγορι ,τι θα εχανες αμα του γελαγες? αμα δεχοσουν το φλερτ του, αμα πλαγιαζες μαζι του ,αμα περναγες ενα υπεροχο και ερωτικο καιρο το καλοκαιρακι στην παραλια με το αγορι αυτο ε? τι κακο θα εκανες?