τι ενοεις ακριβως το αιτιολογω
Printable View
αφού φοβάσαι μην τον χάσεις
τότε κάτσε να είσαι ένας σάκος του μποξ
μερικές γυναίκες θέλετε και τα παθαινετε
μου φαίνεται
Βασικα θα θελα να ηξερα για ποιον λογο ενας αντρας θα πρεπει να χτυπησει η να βρισει μια γυναικα. Λοιπον κοπελα μου νομιζω οτι εχεις δωσει λαθος ερμεινια στη λεξη αγαπη.... Η αγαπη δεν εινα βαραω μπουνιες και δινω χαστουκια και για την τελευταια πινελια ριχνω και καμια 15ρια χαστουκια... Εμεις δλδ που μας φερθηκαν σκαρτα τι επρεπε να κανουμε να παρουμε κανα μαχαιρι και να γινουμε δολοφονοι? Ας ειμαστε λογικοι και να δουμε το πραγμα οπως εχει.... Εαν συνεχισεις να εισαι με αυτο τον ανθρωπο δε θα εχεις καλη καταληξη,,, αφησε τον εκει με την βαρβατιλα του να βαραει κανεναν τοιχο η ακομα καλυτερα και το κεφαλι του στον τοιχο μπας και συνελθει.... Και πανε να βρεις ενα παλικαρη να σεδωσει πραγματικη αγαπη και φροντιδα .... Αντε κοπελα μου αντε δηλαδη.....
να σου πω υπαρχουν μερικες γυναικες που τους αρεσει να παιζουν ενα παιχνιδι υποταγης και εξουσιας με μια τρυφερη βια.. δηλαδη μπωρει να μη θελουν να τη χαστουκιζει καπιος και να ποναει μπωρει ομως να τη καταβρισκουν να κανει καπιος οτι τις βαραει στα ψεματα δηλαδη να μη τις βαραει πραγματικα αλλα να τους κανει τον αγριο εγω πιστευω οτι ενας τετοιος αντρας ειναι καταληλος για αυτη...
Λαθροβιε !!
Συμφωνω σε ολα!! Και χαιρομαι πραγματικα που ενας αντρας εδω μεσα πιστευει, οτι η φυγη απο τετοιες καταστασεις , ειναι η μονη λυση για τον εαυτο του,την υπαρξη του ,την ψυχη του ,τον σεβασμο του ..
Εκτος απο το μπλε κομματι.. :)
Αυτο προυποθετει πολυ δυναμη ,και πολυ δουλεια που πρεπει να κανει καποιος με τον εαυτο του .. για να ξεφυγει, απο το πασαλακι που ειναι δεμενο το ποδαρακι.. Κατι σαν το καραβακι στο μουραγιο... ειναι παντα ασφαλες εκει ..
Εχει μηχανη ,εχει πανια ,αλλα αρνειται να πλευσει .
χρειαζεται ο καπετανιος της ψυχης σου να πει, βιρα τις αγκυρες ,και σηκωνουμε πανια τωρα ...
Και με καποιους εδω μεσα... στο γενικα μιλαω Οτι δεν χρειαζεται να ασχοληθουμε ξανα ..
Απο σεξ πως τα πατε?
Μην απαντάτε στον kerasi. Είναι τρολλ.
δεν πιστεύω ότι το κεράσι είναι τρολλ. απλά έχει ένα δικό του τρόπο σκέψης και θέλει να κολλάει τους συνομιλητές του, έχει και κάποιες αναλαμπές που έχει πολύ τεκμηριωμένες απόψεις. Απλά μάλλον βαριέται να πολυλογεί και λέει χύμα αυτά που σκέφτεται, πιστεύει ότι η κοπέλες που υποβάλλονται σε οποιαδήποτε κακοποίηση και τα δέχονται ότι έχει να κάνει με το σεξουαλικό παράγοντα και ότι περνάνε καλά τουλάχιστον εκεί.
Μαριάννα μου :)
τελικά και τρολ να μην είναι το Κεράσι, γιατί πιστεύω επίσης, ότι κάποιες απόψεις του πράγματι βοηθάνε τον άλλο/η και δίνουν μια κατεύθυνση, οι θέσεις του
στα θέματα κακοποίησης της γυναίκας είναι εντελώς άκυρες! Δεν μπορεί π.χ. να λέει ότι αν ο άλλος στα καλά καθούμενα βαράει τη σύντροφό του κι ωστόσο επειδή και μόνο υπάρχει σεξ
το πρόβλημα της βίας στη σχέση είναι δευτερεύον! Πώς μπορεί να κάνει σεξ μια γυναίκα και να συνεχίζει να το απολαμβάνει, όταν ο άλλος την επόμενη στιγμή κι άνευ σχεδόν λόγου και
αιτίας θα την βρίσει, χαστουκίσει κ.λπ.? Όχι είναι λάθος όσα ισχυρίζεται στη περίπτωση της κακοποίησης και στο ρόλο και την ευθύνη της γυναίκας απέναντι στο βιαστή της.
χωρισες ρε η ακομα καθεσαι να τρως ξυλο;;;;
Kerasi... να ρωτήσω κάτι, αλήθεια τα έχεις όλα αυτά απορία? Δλδ.. τι τον κανει να νευριάζει? Πραγματικά τη συμβουλεύεις να μη τον τσατίζει απλά? χχμμμ....!!!
Βρε pitsirika72, άνοιξε ένα λεξικό ή έστω μπες ιντερνετ, βάλε τη λέξη αγάπη και τη λέξη κακοποίηση... Μία απλή ενημέρωση ρε αδερφέ.. έτσι να μαθαίνουμε τους όρους των λέξεων... και όταν μπορέσεις κάποια στιγμή αναρωτήσου τι από τα δύο ζεις!!! Ίσως κάποια στιγμή καταλάβεις την έννοια και ξεκινήσεις να ζεις πραγματικά μια αγάπη αληθινή... Σου φαίνονται σκληρά? Είναι αλήθεια!!! θα καταλάβεις μετά από καιρό!