Νίκη κανε μου μια χάρη κορίτσι μου γράψε ονόματα κ επίθετα εδώ μπας κ φιλοτιμηθεί κανένας
Printable View
Νίκη κανε μου μια χάρη κορίτσι μου γράψε ονόματα κ επίθετα εδώ μπας κ φιλοτιμηθεί κανένας
Νιώθω άσχημα για όσα έγιναν γιατί είμαι μόνη μου και γιατί δεν βρήκα το κουράγιο να το σταματήσω εγώ
Δεν εχω το θάρρος να κάνω καταγγελία
Νίκη, αν το έιχες το θάρρος θα έκανες; ή τους δικαιολογείς μέσα σου και θεωρείς ότι φταις εξ ολοκλήρου εσύ;
επίσης όλο αυτό το έχεις συζητήσει με κάποιον άλλο; κάποια φίλη σου, ή τους γονείς σου, ή κάποιον ειδικό;
είχες πει ότι σε παρακολουθεί ψυχίατρος. του το έχεις πει;
Όχι δεν το εχω πει σε κανέναν ακριβώς όπως είναι εδώ το αναφέρω πρώτη φορά θέλω να το αφήσω πίσω δεν μου βγαίνει να το πω όπως είναι αν είχα το θάρρος ναι θα έκανα όμως πάλι σκέφτομαι ότι φταίω εγώ
αν δεν το πεις όμως πώς θα πάρεις βοήθεια;
εφόσον βλέπεις ότι μόνη σου δεν μπορείς να το ξεπεράσεις.
και αν δεν φταις εσύ; κρίμα δεν είναι να μην το μοιράζεσαι, ή να μην ζητάς βοήθεια και να το αφήνεις να σε τρώει;
αυτά τα άτομα εξακολουθείς να τα συναναστρέφεσαι; ή έχεις απομακρυνθεί;
με τον πρώην σου έχεις ακόμα επαφές;
Σε παρακαλω, κανε μου μια χαρη... Πηγαινε στον καθρεφτη, κοιταξε τον εαυτο σου και ρωτησε τον "ΜΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΚΑΝΩ?" Μην αφηνεις ενα καθικι να σε κακοποιει ετσι, ο τυπος ειναι μεγαλο καθαρμα, δε το βλεπεις??? Ξυπνα, ΔΕ σου αξιζει αυτο, δεν αξιζει σε καμια γυναικα!!!
Η νικη δεν εχει κανεναν, ακομα και οι γονεις της την αντιμαχοντε. Δεν ειναι τοσο ευκολα οπως τα λετε. Δεν υπαρχουν υυτε αδερφια, ουτε φιλοι, ουτε τελοσπαντων ενα ατομο εμπιστο να τη βοηθησει. Οικονομικα ειναι εξαρτημενη, που να παει δεν εχει κλπ, δεν ειναι χαζη αλλα πρακτικα ειναι δυσκολο. Εδω αλλες με καλες συνθηκες που βιαζοντε και δε το λενε. Θελει κατι πιο εξυπνο ως προταση και πρακτικα υλοποιησιμο.
Ακριβως για αυτο το λογο ομως πρεπει να μαθει να προστατευει μονη της τον εαυτο της, πρεπει να καταλαβει οτι δεν της αξιζει αυτο, και οτι χρειαζεται διπλα της καλους ανθρωπους που να τη στηριζουν και να νοιαζονται και οχι μ....ς που εκμεταλλευονται την αδυναμια της! Δεν ειπε κανεις οτι ειναι χαζη η κοπελα, να πατησει στα ποδια της λεω και να υπερασπιστει τον εαυτο της!
Ωραια, πες οτι το σκελος να δεχτει οτι δε της αξιζει το καταφερνει. Παρακατω τι προτεινεις να κανει?
Kατ αρχην το προβλημα ειναι οτι εκεινη ακομα τον σκεφτεται κ τον δικαιολογει μεσα της... Πρεπει να κοιταξει πρωτα καταματα την αληθεια, χωρις συναισθηματισμους, να τον δει οπως πραγματικα ειναι, κ τοτε θα θυμωσει μαζι του και πιστεψε με θα τη βρει τη λυση και θα κανει αυτο που πρεπει...Το θεμα ειναι κατ αρχην η συνειδητοποιηση
Δεν συναναστρέφομαι πια αυτα τα άτομα
Μετά από αυτό που κάνανε πηγα με τα αίματα στο σπίτι και πονούσε πολύ δύνατα η κοιλιά μου