παω στοιχημα οτι θελετε οτι ο τροπος που σκεφτηκε ο κερασης ειναι "ΣΕΞ" :p :p :p
οι λεπτομερειες μου διαφευγουν αλλα κατι μου λεει πως δεν θα τις γλυτωσουμε ..
Printable View
παω στοιχημα οτι θελετε οτι ο τροπος που σκεφτηκε ο κερασης ειναι "ΣΕΞ" :p :p :p
οι λεπτομερειες μου διαφευγουν αλλα κατι μου λεει πως δεν θα τις γλυτωσουμε ..
με την πραγματικη μητερα σου, τι σχεση εχεις?
όλες η μορφές σχέσεων εμπεριέχουν κάποια μέλη.. Δεν γίνετε να διορθώσεις μια σχέση αν δεν το επιθυμεί και το άλλο μέλος. ΔΕΝ γίνεται να αλλάξει η μητριά σου αν δεν το θέλει. Δυστυχώς ή εσύ θα φύγεις ή εσύ θα είσαι αυτό που θέλουν για όσο το θέλουν... Αυτοί είναι οι δρόμοι που ανοίγονται μπροστά σου... Δεν ξέρω απο την άλλη με πια λογική θέλεις επικοινωνία με τον πατέρα σου ο οποίος φαίνεται αμέτοχος και αδιάφορος για την σχέση που έχεις εσύ και η σύζυγος του ??? Αν δεν σπάσεις αβγά ομελέτα δεν τρως... αν θες να λύσεις το πρόβλημα θα υπάρχουν απώλειες και θα ζοριστείς... Αν δε μπορείς να αντέξεις αυτές τις αλλαγές δεν υπάρχει λύση... Κοίτα να πάρεις την ζωή στα χέρια σου είσαι 21 ως πότε θα ζείς φιλακισμένη.. Αυτή είναι η γνώμη μου
Κοπελια ολοι σου λενε να φυγεις...
Εγω θα σου πω να μην της αδειασεις τη γωνια!!!
Κατσε εκει και πηγαινε της κοντρα σε οτι σου λεει...
Τρολαρισε την και αμα τα παιρνει κρανιο γραφτην...
Χαμογελα επισης παρα πολυ θα την κανεις να ανησυχει πολυ...
Τα καλλυντικα γιατι στα πηρε δικα της ητανε;;;
Αν ναι πανε παρε δικα σου...Αν οχι να κρατας το δωματιο σου κλειδωμενο.... ;)
Μην της δινεις χωρο και κρατα αποστασεις...
Θα καταλαβει μονη της οτι δεν την παιρνει...Στο κατω κατω 21 εισαι οχι 11....
Κατι ξερω κι εγω απο τετοιες καταστασεις :p
Aααα και ξεκαθαρισε στον μπαμπα σου οτι η σχεση σου με τη μητρια σου δεν θελεις να επηρεασει ουτε τη σχεση τη δικη σου με τον πατερα σου ουτε την δικη της (μητρια) με τον πατερα σου....
Αληθεια η αδερφη σου πως τα παει;;;