Καμία φορά διαβάζω όλα όσα έχω γράψει κι όσο πιο πολύ θλίψη βγάζουν τόσο πιο πολύ ικανοποιούμαι.
Αγαπητή interappted το όνομα σου το εμπνεύστηκες απ\'την ταινία girl, interrupted?
Σ\'ευχαριστώ για τις συμβουλές σου... Θα προσπαθήσω να με πείσω.
Printable View
Καμία φορά διαβάζω όλα όσα έχω γράψει κι όσο πιο πολύ θλίψη βγάζουν τόσο πιο πολύ ικανοποιούμαι.
Αγαπητή interappted το όνομα σου το εμπνεύστηκες απ\'την ταινία girl, interrupted?
Σ\'ευχαριστώ για τις συμβουλές σου... Θα προσπαθήσω να με πείσω.
ναι απο κει το πηρα αλλα απο το πολυ αγχος(?)ανυπομονησια που ειχα για να γραφτω το γραψα οπως να ναι...αλλωστε τελικα αναρωτιεμαι αν ειμαι οντως interrupted
γιατι αυτη η παυση-διακοπη...
κραταει χρονια...
Poli oraia tainia pantos.
An ksereis kamia alli pes mou (paromoiou styl)
Μπορείς να μαζέψεις λεφτά από αυτά που ήδη σου δίνουν και να πας σε έναν γιατρό....χωρίς να τους ενημερώσεις αν αισθάνεσαι τόσο ντροπιαστικά....Με το να χαρακώνεσαι δεν βγάζεις και πολλά.....Πάντα φιλικά....
Να συμπληρώσω πως μου είναι δύσκολο που σου λέω να πας σε γιατρό γιατί και εμένα όταν μου το πρότειναν(οι γονείς μου) τους ξέχεσα.Άσε που αισθάνθηκα ότι με λυπούνται και τα έπαιρνα περισσότερο.....Δεν μπορώ να σε καταλάβω μιας και είσαι μακριά αλλά να σου πω κατά κανόνα πως οι αυτοκαταστροφικές και μακάβριες σκέψεις δεν είναι ό,τι καλύτερο.....και θέλει λίγη προσοχή....αν θες βέβαια κι εσύ να δώσεις.....
Ευτυχώς οικονομικά δεν έχω κάποιο πρόβλημα.
Πλεόν δεν χαρακώνομαι γιατί δεν βγαίνει άκρη. Δεν θα με παρακαλάω μία ζωή να το πατήσω με πίεση! Όταν είναι θα το κάνω από μόνη μου χωρίς να με ρωτίσω!
Αν εννοείς ότι είμαι μακρία λογώ των σπουδών, τώρα είμαι Αθήνα για τις διακοπούλες μου..! Αλλά αυτό είναι άσχετο.
Για μένα η αυτοκαταστροφή δεν έχει απόλυτη σχέση με το μακάβριο.
Μπορεί να \'ναι για κακό σκοπό, μπορεί όμως...κι όχι!
Όπως και να \'χει, ευχαριστώ για το ενδιαφέρον.
θα σου πω για ταινιες απλα θελω να αποκλισω τα δικοπα μαχαιρια
Ω τίποτα.Λίγο ενδιαφέρον δεν βλάπτει...