χαχαχαχαχαχαχχα κλαιωωωωωωωω!
Printable View
Ελα Αλεξ δεν υπαρχουν αυτα που λες .
Αλεξανδρε μηπως η κοπελα δν ειναι καν μαζι σου, ειναι απλα φιλη σου, και επειδη εσυ θα ηθελες ολα αυτα να ειναι αληθεια εχεις φτασει στο σημειο να τα πιστευεις? μηπως απλα μας μιλας για μια κοπελα που την εχεις καψουρευτει χωρις να υπαρχει αποκριση απο την πλευρα της και ολα τα υπολοιπα ειναι αποκυηματα της φαντασιας σου??
Lol και εγω αυτο σκεφτομαι , οτι δεν ειναι σχεση.
Αλεξανδρε , ειχα φιλους με τους οποιους φασωνομουν ( φασωμα = χαμουρεμα , οχι σεξ ) που και που , για χρονια , αλλα ξεραμε οτι δεν εχουμε σχεση.....
Δεν εχω λογο να "μην σε παω" οπως το θετεις ουτε θυμαμαι στο παρελθον να εχω εκφρασει συμπαθεια η αντιπαθεια παρα μονο τις απαντησεις μου σε καποια θεματα σου, απο κει κ περα εξακολουθω να πιστευω οτι αυτο π εχετε με την κοπελα δεν ειναι σχεση, απλα καψουρα απο μερους σου και χαμουρεμα οπως λεει κ η μπετελ, αλλο φασωμα κ αλλο σεξ :p
Ε γι αυτο σου λεω, αυτα τα καναμε στις μικρες ηλικιες.. εκει στο γυμνασιο περιπου.. στο λυκειο ειχαμε περασει σ αλλο level..
Τωρα για την περιπτωση του Αλεξ πραγματικα τι να πω? Η επιστημη σηκωνει τα ποδια ψηλα!! :p
Σεξ πριν το γαμο;;;;
Ντροπη σας παλιοθήλυκα....
Ντροπη μας λοιπον!! Καψιμο στην πυρα και στην ιερα εξεταση! διοτι οι προγαμιαιες σχεσεις ειναι αμαρτια!! :p