χα χα
:P φαρμακείο -εγώ κάνω συλλογή
-Kassi ξέρεις για το Solian;οι γονείς σου τι λένε;
Printable View
χα χα
:P φαρμακείο -εγώ κάνω συλλογή
-Kassi ξέρεις για το Solian;οι γονείς σου τι λένε;
έχω πάρει 2 κιλά και προσπαθώ να τα χάσω αλλά δεν μπορώ με τίποτα λέμε -αυτό το χάπι -σολιάν -νευροληπτικό - με κάνει και πεινάω πολύ
είμαι 62 θα ήθελα να είμαι 60 ή 59
το κακό είναι ότι τα χάπια αυτά σε κάνουν να θες να φας γλυκό ή σοκολάτα ή παγωτά ή πάστες
και τα γλυκά πρέπει να τα αποφεύγουμε
συμφωνώ για την κατακράτηση υγρών το έχω δει στον εαυτό μου
πριν δυο χρόνια έπαιρνα κάτι χάπια Topamac σταθεροποιητές- που έκαναν ακριβώς το αντίθετο -δηλ έχανες βάρος -είχα γίνει 52 κιλά. (έχω ύψος 1,70)
όταν νοσηλεύτηκα ήμουν 46 κιλά.όταν βγήκα ήμουν 51.έφτασα μέχρι και 60.τώρα είμαι 54.το ύψος μου είναι 1,60.
Είχα παχύνει σε τρομακτικό βαθμό πριν από πολλά χρόνια λόγω κάποιου βρωμοφαρμάκου. Το ίδιο θα μπορούσε να΄χε συμβεί και με το χασίς που έχω ακούσει ότι σου πέφτει το ζάχαρο και σε πιάνουν βουλιμικά επισόδεια. Εμένα μου προκαλούσε βουλιμία ένα βρωμοχάπι το οποίο ο ντοτόρο ξερόλας άσχετος επέμενε για τουλάχιστον 1 χρόνο ότι δεν εθίζει και ότι δεν έχει παρενέργειες και ότι όλα είναι στην φαντασία μου, και όταν πια κατάλαβα ότι εθίζει ήταν πλέον πολύ αργά. Κάποια στιγμή απεξαρτήθηκα από αυτό ολομόναχος χωρίς υποκατάστατα και χωρίς γιατρό από θυμό και από ισχυρή θέληση. \'Εκανα μεγάλες έρευνες, είμαι τελείως υγιής εδώ και χρόνια και ξέφυγα από την κόλαση. Αρκετοί γνωστοί και γνωστοί της οικογένειάς μου πέρασαν τα ίδια με παρόμοια φάρμακα. Σωστές Οδύσσειες. Η συνειδηση δεν πρέπει να κοιμάται ούτε λεπτό, διαρκής επαγρύπνιση για αιώνια υγεία και φυσική - πνευματική ζωντάνια. Τα χάπια κοιμίζουν, ειδικά τα υπνωτικά, και εθίζουν, και παχαίνουν, και προκαλούν φοβερούς πονοκεφάλους, και όλα τα συμπτώματα που δίνουν τελικά την εικόνα ενός ράκους της κοινωνίας που είναι αξιοθρήνητο.Quote:
Originally posted by vince
Το πρώτο καιρό είχα πάρει αρκετά κιλά, ευτυχώς τώρα είμαι στο φυσιολογικό. Παρόλα αυτά δεν ξέρω αν η μακροχρόνια χρήση έχει σημαντική επίδραση?? Υπάρχει κάποιος απο δω που να παίρνει αντιψυχωσικά για αρκετά χρόνια και να ξέρει να απαντήσει? Άλλες επιπτώσεις στην υγεία υπάρχουν?
Να μια ευχαριστη ειδηση:
http://www.schizophrenia.com/sznews/archives/005902.html
δεν το βγαζαν μερικα χρονια νωριτερα που ειχα παρει μερικα κιλα με τα risperdal και δυσκολευτηκα πολυ να τα χασω γκρρρρρρρρρ...παντως και τωρα δεν θα ελεγα οχι στο να χασω μερικα κιλα ακομα....αν και η φαρμακευτικη αγωγη που εχω τωρα δεν φημιζεται για αυξηση βαρους οποτε θα παω πασσο και δεν θα παρω αυτο το φαρμακο...αλλα οποιος εχει προβλημα ας το σκεφτει σε συνεργασια με το γιατρο του.
απο αντιψυχωσικα εχωπαρει 7 κιλα!ημουνα 47 με υψος 1.71πριν αρχισω τα χαπια
με το efexor 150 xr εγινα 55 κ με το largactil k seroquel εφτασα στα 62!τωρα περιμενω να δω αν χασω απο τα ladose αν κ συνεχιζω το seroquel
Τα αντιψυχωσικά με έχουν αυξήσει το σωματικό βάρος μέχρι και 10 κιλά σε 20 μέρες στον οργανισμό μου έχει γίνει 4 φορές μετά από νοσηλεία, έμπαινα γύρω στα 70 και έβγαινα 80-85 κιλά.
xaxa xaxa
egw apo tin katastoli pira 45 kila epipleon imoun 72 kai eftasa 107 tora eimai 100-99 kai to exw rapsi to stoma
Ρε παιδιά γειά σας,καινούριος είμαι,κι εγώ παίρνω το σολιάν και έχω πάρει τουλάχιστον 10 κιλά,έχω φτάσει τα 105 με ύψος 1,94μ και είμαι σαν σκατά(συγγνώμη για την λέξη) ενώ έκανα και αθλητισμό πριν και στο λύκειο ήμουν καλό κορμί,λεπτός,σφιχτός κι έτσι.Και ψάχνω απεγνωσμένα για άτομα που βιώνουν τις ίδιες εμπειρίες με εμένα,όχι αποκλειστικά για το βάρος αλλά και για όλα.Άμα θέλετε στείλτε κανα u2u θα χαρώ να επικοινωνήσω μαζί σας.Αλητεία για μιά ζωή...:)
εγω παιδια παιρνω το zyprexa εδω και 1 μιση χρονο μετα απο ενα επισοδειο...εκανε δουλεια αρκετη αν και δεν νιωθω εντελως καλα εχω ακομα αρκετο αγχος κ ειμαι και λιγο αλλου καμμια φορα,τωρα οσον αφορα τα κιλα εβαλα 15 κιλα για πλακα μεσα σε αυτο το διαστημα, κατα τη γνωμη μου το zyprexa δεν παχαινει πολυ, αυτο που κανει ειναι πως ανοιγει πολυ την ορεξη και τρως σαν π..στης που λενε...μου χει τυχει να το παιρνω πριν το υπνο και να σηκωνομαι μετα απο κανα 20λεπτο και να σαβουριαζω οτι βρισκω στο ψυγειο...δραμα κατασταση, την τελευταια βδομαδα αρχισα λιγο να προσεχω τι τρωω και αρχισα και γυμναστικη...τωρα ελπιζω ο γιατρος να μου το αλλαξει το Zyprexa γιατι μου φερνει αυτες τις λιγουρες λεω να του προτεινω να μου δωσει το Seroquel ειναι ενα φαρμακο που δεν το χω παρει ποτε και ελπιζω πως θα μαι καλυτερα.το χει παρει κανεις? γιατι πολλα ακουσα για τρελλες παρενεργειες ,αληθευει?
Δεν συμπαθώ καθόλου τα φάρμακα... αλλά...
γιατί να παχύνεις από τα φάρμακα? Από το φαϊ παχαίνεις.
(Κυριολεκτώ αν και μοιάζει λίγο ειρωνικό)
Ενας φίλος πάχυνε όταν έσπασε το πόδι του. Σίγουρα όμως δεν πάχυνε από το γύψο. Πάχυνε γιατί καθόταν όλη μέρα, βαριότανε κι έτρωγε.
Μπας κι έχουμε ένα διάολο μέσα μας που δεν μας αφήνει ποτέ να βγούμε απ\' τη μιζέρια?
Κόβουμε το τσιγάρο κι αντί να χαιρόμαστε για την υγειά μας αγχωνόμαστε που παχαίνουμε. Αφού μας ενοχλεί το πάχος ας φάμε λιγοτερο. Αν όχι, ας χαρούμε τουλάχιστον κάθε μπουκιά που τρώμε.
Όσον αφορά τα φάρμακα, πιο πολύ θ\' ανησυχούσα μπας μου κάνουν καμιά ζημιά μη αναστρέψιμη που τώρα γνωρίζουν μόνο οι εταιρίες σε κρυφές μελέτες. Και όταν βγάλουν τη \"νέα\" γενιά ψυχοφαρμάκων θα φροντίσουν να μαθουμε πόσο άχρηστα ή επιβλαβή ήταν τα προηγούμενα...
Κι εγώ είχα παχύνει απο τα φάρμακα, Geodon,είχα βάλει τουλάχιστον 14 κιλά, και με το που ξεκίνησα τα αντικαταθλιπτικά ladose η κατάσταση επιδεινώθηκε,έβαλα άλλα 10.Σηκωνόμουν το βράδυ και έτρωγα και τα κιλά αυτά δεν φεύγουν έυκολα.Εχασα βέβαια 14 κιλά τώρα και τα υπόλοιπα 10 ειναι λες και ειναι καρφιτσωμένα πάνω μου, δεν μπορώ να τα χάσω. Τα φάρμακα τα έκοψα τελείως μόνη μου, δεν άντεχα να με βλέπω έτσι όπως είχα γίνει, με βοηθησάν πολύ αλλα μετα πρεπει να βοηθηθεις απο μεσα σου.
Εγώ παίρνω solian που είναι αντιψυχωσικά και έχω πάρει 15 κιλά. δεν πιστέυω πως φταίνε τα φάρμακα ως χημικές ουσιές αλλά μου ανοίγουν την όρεξη και θέλω να τρώω συνέχεια. πάντα ήμουν παχουλή αλλά τώρα έχω παραγίνει. μου έχει δημιουργήσει και αμμηνορία και αυτό είναι χειρότερο για τον μεταβολισμό. τον γιατρό που ρώτησα για τα κιλά μου είπε πως είναι φυσιολογικό και να προσπαθήσω να κοντρολάρώ τον εαυτό μου και να κάνω αν μπορώ δίαιατα και θα τα χάσω
Κοιτα αποδεδειγμενα με ορισμενα αντιψυχωτικα φαρμακα παχαινεις και πολυ μαλιστα...τωρα γιατι δεν μπορω να σου απαντησω...ανοιγει ισως η ορεξη...αλλαζει ο μεταβολισμος...και τα δυο...δεν ξερω.Quote:
Δεν συμπαθώ καθόλου τα φάρμακα... αλλά...
γιατί να παχύνεις από τα φάρμακα? Από το φαϊ παχαίνεις.
(Κυριολεκτώ αν και μοιάζει λίγο ειρωνικό)
Ενας φίλος πάχυνε όταν έσπασε το πόδι του. Σίγουρα όμως δεν πάχυνε από το γύψο. Πάχυνε γιατί καθόταν όλη μέρα, βαριότανε κι έτρωγε.
Μπας κι έχουμε ένα διάολο μέσα μας που δεν μας αφήνει ποτέ να βγούμε απ\' τη μιζέρια?
Κόβουμε το τσιγάρο κι αντί να χαιρόμαστε για την υγειά μας αγχωνόμαστε που παχαίνουμε. Αφού μας ενοχλεί το πάχος ας φάμε λιγοτερο. Αν όχι, ας χαρούμε τουλάχιστον κάθε μπουκιά που τρώμε.
Όσον αφορά τα φάρμακα, πιο πολύ θ\' ανησυχούσα μπας μου κάνουν καμιά ζημιά μη αναστρέψιμη που τώρα γνωρίζουν μόνο οι εταιρίες σε κρυφές μελέτες. Και όταν βγάλουν τη \"νέα\" γενιά ψυχοφαρμάκων θα φροντίσουν να μαθουμε πόσο άχρηστα ή επιβλαβή ήταν τα προηγούμενα...
Μην επιρηπτουμε ευθυνες στον εαυτο μας αν παιρνουμε ενα φαρμακο που παχαινει και παχυνουμε.
Βεβαια θα πρεπει να το παλεψουμε...στερηση στο φαι...γυμναστηριο...οτι περναει απο το χερι μας.
Διαβαστε και το λινκ που εδωσα πιο πανω αν θελετε για ενα φαρμακο κατα της αυξησης βαρους απο τα αντιψυχωτικα φαρμακα ειναι αν θυμαμαι καλα...ναι και αλλο φαρμακο...αργκκκ.