Originally Posted by
Μαρούλι
Το χάπι των 0.5 είναι υπεραρκετό. Από κεί και πέρα βοηθά τα μέγιστα η ψυχανάλυση για να ηρεμήσεις. Ανοίγεις την ψυχή σου, δέχεσαι συμβουλές, αναδιαμορφώνεις το πλάνο της ζωής σου και ηρεμείς σταδιακά από το τρομερό άγχος. Και χάπι και γιατρός μαζί, είναι το ιδανικό.
Φίλε 66psy, δεν καταλαβαίνω γιατί το 0,5 δεν σου φτάνει. Εγώ σε ΠΟΛΥ εξαιρετική περίσταση πήρα κάποτε τη μέγιστη δόση 0.75 (για να δώσω εξετάσεις στο πανεπιστήμιο, ως αγοραφοβική) και μέσα σε μισή ώρα ήμουν κοτόπουλο από την πολλή χαλάρωση.
Χρησιμοποιώ xanax ΠΟΛΥ ΦΕΙΔΩΛΑ και μετρημένα από το 2012 και δεν δημιούργησε ποτέ ανοχή. Καμμία εξάρτηση, ποτέ. Υποτίθεται πως έχουν δράση 4-8 ώρες και αυτό είναι αρκετό για έναν αξιοπρεπή ύπνο. Δεν είπα ότι με xanax θα πέσεις σε λήθαργο, αλλά θα κλέψεις λίγες ώρες ύπνο παραπάνω. Και λίγο λίγο θα ανακτήσεις τον ύπνο σου. Την πρώτη βδομάδα θα κοιμηθείς 4 ώρες, τη δεύτερη 5 και από κάποιο σημείο και μετά θα πετάξεις τα χάπια εντελώς.
Το xanax σωστά δεν είναι υπνωτικό. Και μακριά από υπνωτικά αν θες τη γνώμη μου. Το xanax μειώνει την ταχυκαρδία (αυτό που πέφτεις να κοιμηθείς και ακούς την καρδιά σου να χτυπάει σαν τύμπανο πάνω στο στρώμα!) όχι 100% αλλά πάντως τη μειώνει αισθητά. Παίρνει μήνες, σ'εμένα 2 με 3 μήνες. Σε άλλους περισσότερο.
Συμβουλή: μην κοιμάστε το μεσημέρι, για να κοιμηθείτε το βράδυ. Έτσι ο οργανισμός προγραμματίζεται στο βραδινό ύπνο που είναι βασικότερος του μεσημεριανοαπογευματινού.