Συμφωνώ!! Επειδη αλλιως η αγαπη που τους δινεις θα καταντα απο την πλευρα τους σε εκμεταλλευση σου και στα ματια τους θα εισαι το κορόιδο.
Printable View
Δεν μόνο αυτό. Το κυριότερο για μένα είναι ότι δεν αξίζει να αναλωνόμαστε σε κάτι που δεν μας προσφέρει τίποτα.. απλά δεν αξίζει! Πρέπει να δίνουμε και να παίρνουμε. Είναι σαν να είμαστε μια μπαταρία οπού αν αδειάσουμε θα ξεμείνουμε από ενέργεια άρα χρειαζόμαστε και κάτι άλλο να μας γεμίζει ωστέ να είμαστε καλά και να υπάρχει μια ισορροπία...
Και φυσικά δεν πιστεύω σε αυτό που λένε οτί "όταν αγαπάς, αγαπάς χωρίς να περιμένεις τίποτα από τον άλλον". Δεν το θεωρώ υγιές καθόλου!
Παιδια νομιζω οτι ερωτευτηκα....και θελω να βγω στους δρομους και να το φωναζω..θελω να αγκαλιασω ολο τον κοσμο, θελω να σας πω ποσο ομορφοι ειστε ολοι, τι μοναδικη αξια εχει ενα χαμογελο σας. Εχετε δικιο, οταν καποιος σκεφτεται ομορφα, γινεται πηγη θετικης ενεργειας, η ματια του ελκυστικη, το χαμογελο του προαγγελος ελπιδας..τοσο ερωτευσιμος....Εχουμε απιστευτη χημεια...τα βλεματα μας ενωνονται, πλεκουν στον αερα ενα μαγικο, μεθυστικο φιλτρο ευτυχιας...
Δεν ξερω τι θα κανω, ισως ειμαι πολυ δειλη για να αγγιξω το ονειρο... Το μονο που θελω να αναφερω εδω ειναι πως ο ερωτας σημαινει χαρα, η αγαπη πληροτητα...Οχι δυστυχια...πληροτητα..
Πρωτη φορα μετα απο πολυ καιρο νιωθω εμπνευση και ανανεωση..Καινουργια ωθηση να συνεχισω τον αγωνα μου....Η καρδια μου ειναι χαρουμενη!
Ο Ερωτας στη θεογονία του Ησίοδου -και όχι μόνο- είναι η δύναμη που δαμάζει τη Νύχτα και βάζει σε τάξη το Χάος. Εϊναι η αρχή κάθε δημιουργίας. Οσο για εμάς τους κοινούς θνητούς, ο έρωτας είναι η στιγμιαία ένωσή μας με την αθανασία....