Originally Posted by
αννα90
κανεις πολυ μεγαλο λαθος οταν λες πως δεν με αναγκασαν, γιατι ναι ειμαι 22 αλλα πες μου οταν δεν εχω τιποτα, ουτε τους γονεις μου, ουτε το πατερα του παιδιου να με στηριζει, δεν εχω ουτε το πτυχιο μου, ουτε δουλεια και ειμαι εγκυος. πες μου εσυ με τι θα εβγαζες περα, ποιος θα πληρωνε για ολα τα εξοδα και επειτα ποιος θα βοηθουσε να μεγαλωσει αυτο το παιδι.
και αντε βρηκα λεφτα και το γεννησα μετα τι θα εκανα; θα παρατουσα τη σχολη για να βρω δουλεια ετσι; στην εποχη που ζουμε ποια δουλεια βασικα αλλα οκ πες οτι βρηκα, θα ειχα φουλ 8ωρο και ενα παιδι και θα προλαβαινα και σχολη; δεν νομιζω! απο την αλλη το παιδι ποιος θα το κρατουσε τοσες ωρες;
και αν γυρισεις να μου πεις οτι στο τελος θα λυγιζαν οι γονεις μου, επετρεψε μου να σου πω γνωιζωντας τους καλυτερα οτι δεν θα το εκαναν, ειναι ξεροκεφαλοι και ο πατερας μου ειδικα μερα τη ντροπη που θα του ειχα δωσει θα με θεωρουσε νεκρη και θα μου απαγορευε να πατησω ποδι στο χωριο.
α
επιπλεον στην αθηνα ειμαι μονη, δεν εχω αδερφια, θειους τιποτα και να ειχα δηλαδη ουτε και ξερω αν θα επηρεαζονταν απο τους δικους μου και ουτε κατα ποσο θα βοηθουσαν.
αν ειχα καποιον απο αυτους να με στηριζει δεν θα φοβομουν και δεν θα εκανα αυτο που ηθελαν, αν λοιπον το οτι φοβηθηκα οτι δεν θα μπορω να το ζησω και θα πειναμε και οι δυο μας εσυ το βλεπεις οτι δεν δεχτηκα πιεση και οτι ηθελα και το εκανα τοτε ενταξει!