Παιδια πρωτη φορα μ συνεβη να μ λεει ''το μηνυμα π εχετε εισαγει ειναι πολυ μεγαλο. επιτρεπονται μεχρι 10.0000 χαρακτηρες. (εγω ειχα 12.0000 κατι κ αναγκαστηκα να το σπασω στα δυο). Συνηθεια με γλωσσοφαγες αμαν πια με τα σεντονακια μου :p
Printable View
Παιδια πρωτη φορα μ συνεβη να μ λεει ''το μηνυμα π εχετε εισαγει ειναι πολυ μεγαλο. επιτρεπονται μεχρι 10.0000 χαρακτηρες. (εγω ειχα 12.0000 κατι κ αναγκαστηκα να το σπασω στα δυο). Συνηθεια με γλωσσοφαγες αμαν πια με τα σεντονακια μου :p
χαχαχαχαχα οπως το ειχα καταλαβει.... τους κραζεις ολους αλλα δεν εισαι τοσο σκληρη τελικα....
θα ηθελες τοσο πολυ να ησουνα σκληρη και να μπορουσες να τα αντεξεις.... κανει μπαμ αυτο μονο και μονο που αμεσως μιλας για το ποσο σκληρος ειμαι εγω...
απλα δεν γινεται να λες στο ενα θεμα σου οτι θες να πας στο στρατο για εποπ να αντεξεις ολες τις κακουχιες κτλ και να κοροιδευεις και να λες οτι ολοι τρεχουνε στις μανες τους με τα ταπερακια με τα κεφτεδακια που εσυ εισαι στην απεξω και μετα απο ολο αυτο που περιφανευεσε για το ποσο σκληρη εισαι να κλαιγεσε επειδη για την αδερφη σου κανουνε περισοτερα...
δεν προκειτε να χαραμησω τον πολυτιμο χρονο απο την ζωη σου για να σου απανταω σε βλακωδεις ερωτήσεις βασικα αν θελεις να σου αφιερωσω καποιον απ το πολυτιμο χρονο μου και να σου μιλησω στιλε μου πμ να σου πω τον λογαριασμο τραπεζης ωστε να βαλεις 50 ευρω αφου δεν αξιζεις να σου μιλαω ας κερδισω τουλαχιστον 50ευρω χααχαχαχχααχ
φαινεσε οτι εισαι υπερβολικα ανωριμη δεν εχω κατι προσωπικο μαζι σου και ειμαι 100000000000φορες ανωτερος σου για αυτο και σου λεω οτι ελπιζω καποτε να οριμασεις και να δεις τα πραγματα οπως πρεπει να τα δεις... επισεις κρατα αυτη τη συζητηση γενικα αποθηκευμενη για να την δεις μετα απο χρονια και να πεις τι βλακειες εγραφα τοτε ? (εσυ οτι εγραφες βλακειες ενοω)
και μην κανεις καν τον κοπο να απαντησεις δεν προκειτε να σπαταλησω τον πολυτιμο χρονο μου για να το δω
αυτα παιδακι να σαι καλα....
Lacrymosa χρόνια πολλά. Θα σταθώ σε ένα πράγμα που έχω περάσει και εγώ. Είμαι μοναχοπαίδι οπότε δεν υπάρχουν αδέρφια στην πατρική ''περιουσία'' αλλά υπάρχει μεγάλη κόντρα ανάμεσα σε μένα και στον πατέρα μου. Ο εκβιασμός φυσικά είναι πάντα ο ίδιος είτε άμεσα είτε έμμεσα ΄΄θα κάνεις αυτό που λέω αλλιώς δεν θα πάρεις τίποτα απο εμένα΄΄ . Η φιλοσοφία μου για την ίδια την ζωή μου απαγορεύει να μαλώνω για υλικά πράγματα και μάλιστα όταν αυτά τα υλικά πράγματα δεν ανήκουν σε εμένα αλλά ούτε έκανα κάτι για να δημιουργηθούν. Ας τα κάνει ότι θέλει εγώ δεν πρόκειται να αλλάξω ούτε στο ελάχιστο για το χρήμα ή την όποια περιουσία... αυτά τα χωράφια, τα σπίτια ή τα μετρητά ή ότι άλλο θα υπάρχουν και μετά από εμένα. Θα παλέψω για να δημιουργήσω κάτι δικό μου αν δεν τα καταφέρω μπορεί να καταλήξω και στα παγκάκια να πεινάω αλλά θα έχω την ψυχή μου καθαρή και ήρεμη να μου κάνει παρέα. Αυτή είναι η δική μου αντιμετώπιση στις τουλάχιστον μηνιαίες απειλές αποκλήρωσης ... κάνε ότι θέλεις εγώ δεν έχω σκοπό να μαλώσω για κανέναν για το χρήμα... και νιώθω μια χαρά.
και για να προλάβω κάποιους δεν έχω εισοδήματα ούτε χρήματα για να πουλάω ''μαγκιά'' απλά δεν μπορώ να γίνω κάτι άλλο από αυτό που είμαι για το χρήμα.... το θεωρώ εκπόρνευση..
Εγω ειμαι της νοοτροπιας δικα τους ειναι, ας τα κανουν ο,τι θελουν, ας τα δωσουν και σε ιδρυμα για σκυλια αν θελουν, ουτε προκειται να με εκβιασει συναισθηματικα κανεις με τετοια, ουτε να παρακαλεσω, ουτε να κανω το καλο παιδι, ουτε να στεναχωρηθω για τα λεφτα και τα ντουβαρια καποιου αλλου, ουτε θεωρω οτι μου ανηκουν δικαιωματικα ή εξ ολοκληρου ή ενα μερος τους επειδη τυγχανει να με γεννησαν. Αμα τα ειχα φτιαξει εγω ολα αυτα με τη δουλεια μου και τον κοπο μου και τα εχανα θα στενοχωριομουν, αλλα ακομα και αυτο θα το ξεπερναγα φανταζομαι.
den_katalavenw μην το συνεχιζεις καλε μου "σε χω" (για να μιλησω κ τη γλωσσα σου κ να αντιγραψω το υφακι σου)
ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΤΩΝ ΟΡΩΝ ΧΡΗΣΗΣ
δεν με πειθεις περι ανωτεροτητας ουτε τον ευατο σου πειθεις
κ κανε μου τη χαρη κ τζασε απο το θεμα μ αν δν εχεις κατι να πεις κ ηρθες μονο να μ την πεις επειδη σε θιξανε οι αποψεις μ για τον στρατο
κ επειδη ειπες οτι οντως δν θα μου απαντησεις, περιμενω να το δω κ την πραξη :) φιλτατε
Κλειδι τελικα ειδες κ το ειπα κι εγω απο την αρχη οτι το χρημα φθειρει κ διαφθειρει κ απο τοτε που μπηκε αναμεσα στις ανθρωπινες σχεσεις εχει γινει κινητηριος δυναμη κ ολα βασιζονται κ κινουνται κ υποκινουνται απο αυτο.. καταλαβαινω τι εννοεις με την λεξη "εκπορνευση", φανταζομαι το εννοεις μεταφορικα, οτι πλεον οι καθε λογης σχεσεις ανθρωπων, οικογενειακες, φιλικες, ερωτικες, περιστρεφονται γυρω απο το χρημα.. εγω αυτο καταλαβα να εννοεις τεσπα.. σιγουρα κ μοναχοπαιδι να ημουν οπως εισαι εσυ (να σε ρωτησω αν εισαι αντρας η γυναικα γιατι παρολο π καιρο σε διαβαζω κ εχουμε μιλησει, δν εχω μπορεσει να καταλαβω), παλι θα εκβιαζανε προκειμενου να εχουν τα οφελη τους αποβλεποντας στο χρημα, δλδ να το πω απλοικα "θα καθαριζεις το σπιτι/ θα πηγαινεις για ψωνια/ θα μ κανεις τα θεληματα/ θα με τρεχεις στο γιατρο/ θα μ λες κ παραμυθακι το βραδυ για να κοιμηθω" κ μονο ετσι εγω θα αποδωσω τα δικαια.. αυτο ειναι η χειροτερη μορφη πουτανιας κατ εμε.. οσο γι αυτα π γραφεις οτι κ τιποτα να μην εχεις ακομα κ αστεγος να μεινεις θα εχεις την ψυχη σου καθαρη, δεν το καταλαβα.. νομιζεις ειναι τοσο απλο? αν διαβασες παραπανω εγραψα οτι στα λογια ολοι ειμαστε ιδεαλιστες κ υπερανω, αλλα στην πραξη οταν τιθενται απο ενα σημειο κ μετα κ θεματα επιβιωσης (γιατι με την κριση π ζουμε εκει εχουμε φτασει χωρις υπερβολη), θα δεις οτι ολα τα ιδεαλιστικα πανε στην ακρη.. πως θα παλεψεις για να δημιουργησεις απο το μηδεν? μην εχεις σαν προτυπο 2-3 επωνυμους κ 2-3 ανωνυμους π τα καταφεραν, δν ειναι ολοι το ιδιο, κ οπως ειπα ποτε δν ξερεις ολες τις παραμετρους της επιτυχιας καποιου.. κ δν καταλαβα που ειναι το κακο να διεκδικησω, ως νομιμο τεκνο δικαιουμαι περιουσια κ υποχρεουνται περα απ τα της ηθικης κτλ να δωσουν, ουτε τους τα εκλεψα ουτε απειλησα.. που ειναι το κακο να διεκδικησω, δν καταλαβα.. ολοι στα λογια ειμαστε ανωτεροι κ ''δν εχω αναγκη'', αλλα οταν φτασουμε σε σημειο εξαθλιωσης σαν αυτα π βλεπουμε γυρω μας τοτε επαναπροσδιοριζουμε...
Ναι ειναι αλλο ομως να τα δωσουν σε ιδρυμα για σκυλια (κ γιατι για σκυλια ας πουμε κ οχι στο θεαγενειο? λεω εγω τωρα.. εγω αν δν ηθελα να δωσω στα παιδια κ να κανω "κοινωνικη συνδρομη" εκει θα τα δινα, η σε κανα αλλο μεγαλο νοσοκομειο, τεσπα ο καθενας εχει τα κριτηρια του).. κ επαναλαμβανω αυτο π ειπα κ στον/στην κλειδι, δικαιουμαι κ νομιμα περιουσια κ θα κανω τα παντα ακομη κ αν χρειαστει να ακολουθησω τη νομιμη οδο σε καποια χρονια, αν μεχρι τοτε δν αλλαξουν αποψη κ δν καταλαβουν οτι δν τα δινουμε οοοολα μονο στον εναν κ στον αλλον τιποτα, λεγεται κοινη λογικη, λεγεται δικαιοσυνη.. στα λογια ειναι ευκολο ''δεν εχω αναγκη τα λεφτα'', αλλα εδω δν προκειται περι φιλοσοφικης συζητησης σχετικα με την αναγκαιοτητα των χρηματων κ την επιδραση τους με βαση το καπιταλιστικο συστημα κ μπλα μπλα μπλα, αλλα για ενα οικογενειακο θεμα π εχω κ το οποιο οπως ειπα γνωριζω πολλα παρομοια περιστατικα.. τεσπα ευχαριστω ολους για τις απαντησεις, θα δω τι θα κανω, ελπιζω να δουν καποια πραγματα πιο σφαιρικα κ να το σκεφτουν καλυτερα.. thanks :)
γυναίκα είμαι. Το να διεκδικήσεις είναι δικαίωμα σου αλλά δεν το κάνουν όλοι γιατί δε το θέλουν όλοι. Αν θέλεις και αντέχεις αυτή την διεκδίκηση να την κάνεις. Εγώ δεν την αντέχω... Σίγουρα το δεν έχω χρήματα είναι μία πάρα μα πάρα μα πάρα πολύ δύσκολη κατάσταση και τονίζω το να μην έχεις καθόλου χρήματα όχι το λίγα χρήματα που εκεί αν και δύσκολα παλεύεται η κατάσταση. Θεωρώ για μένα πως επειδή δεν έχω συγγενείς και με τον μπαμπά μου είμαστε άσχημα μπορεί να φτάσω ως και τα παγκάκια από ένα απρόσμενο γεγονός και πάλι είναι πάρα μα πάρα πολύ δύσκολο αλλά θα το παλέψω όπως μπορώ. Δεν θα το άντεχε η ψυχή μου να γίνω κάτι άλλο μόνο και μόνο για να έχω χρήματα ή ένα σπίτι. Ναι στις μέρες μας δε πας μπροστά έτσι αλλά επιλέγω την πείνα απο τον ψυχικό πόνο. Αφού το θέλεις κάνε πράγματα για να πάρεις αυτά που από τον νόμο δικαιούσαι αλλά να είσαι έτοιμη για μεγάλες κόντρες, γιατί όπως είπες και εσύ το χρήμα φθείρει τις ανθρώπινες σχέσεις και διαφθείρει τον άνθρωπο. Καλή τύχη σε αυτή σου την προσπάθεια και καλή δύναμη ..
επισεις για τις αποψεις μου οτι ειναι ακραιες κτλ φαινετε οτι δεν εχεις ζησει καθολου γιατι αν ειχες ζησει εμπειριες θα ηξερες τωρα οτι ζεις μονο και μονο απο καθαρη τυχη οποτε αυτο που μου λες για τα μπουζουκια και οτι το σπιτι μενει μια ζωη ποια ζωη ? πανε πεστο αυτο στους παιθαμενους απο τα τροχαια να δουμε τι θα σου απαντησουνε ?
οι γονεις σου θελουνε κρεμασμα που εχουνε βγαλει τετοιο παιδι γαμησετα αν εσυ που εισαι η νορμαλ εισαι ετσι φαντασου η αδερφη σου πως ειναι... αν ειναι δυνατον ανθρωποι σαν εσενα μειωνουνε αδικα το οξυγονο του πλανητη γιατι αδικα ζουνε....
επισεις για αυτο που λες οτι εδω ειναι φορουμ υποστηριξης και πρεπει να υποστηριζουμε τα ατομα πρωτον εσυ πριν καιρο εγραφες μυνηματα <<μισους>> για θητειες κτλ και δευτερον εχω δει μυνηματα σου ο αλλος να σου γραφει το προβλημα του και εσυ να γραφεις καταλαβα τι εχεις αλλα διαγνωση δεν κανω πανε σε ψυχολογο... μα ο αλλος αν ητανε να παει η αν ηθελε να παει σε ψυχολογο θα ειχε ηδη παει δεν περιμενε εσενα να του το πεις...για να μπει ο αλλος εδω σημαινει οτι κατι γινετε η ντρεπετε η φοβαται η οτιδηποτε και δεν θελει να παει σε ψυχολογο...
ολα οσα λες καταρχην βγαζεις ασχετα συμπερισματα ενω δεν ξερεις τιποτα για εμενα γιατι το ξερεις οτι εισαι ησουν και θα εισαι ενα τιποτα ενα μηδενικο
Μα τι είναι αυτά τα πράγματα, ντροπή!!! ... εδώ είμαστε για κουβέντα , για να πούμε έναν καλό λόγο,να γελάσουμε και να ανταλλάξουμε εμπειρίες , κοινώς, πουλιά δεν θα χτυπήσω, με κότσυφες και πέρδικες τι έχω να χωρίσω...
Ειστε και οι δυο... απαραδεκτοι. Το επιπεδο το ριξατε στα ταρταρα. Προφανως τα κομπλεξ ειναι τεραστια. Η σελιδα εχει γινει ξενοδοχειο Λουση στην πλατεια Βαθης.
πω πω κομπλεξ.. ποση ωρα σου πηρε για να τα γραψεις ολα αυτα καλο μου παιδι? αν σε θιξανε οι αποψεις μ για τον στρατο (οι οποιες εξακολουθουν να ισχυουν οι ιδιες, κ αν θελεις μπες στο θεμα ''στρατος'' να πεις εκει ΕΥΓΕΝΙΚΑ την αποψη σου, αλλα επειδη σε πειραξε προσωπικα κατι π ειπα γενικα να ερχεσαι κ να βγαζεις ο,τι πιο απωθημενο εχεις κ να βριζεις σε παραληρημα, προβλημα σου..)
παρε μια αναφορα τωρα κ ελπιζω να δουν καποιοι πως απαντας κ πως σου απαντησα κ να σου σβησουν τουλαχιστον τα εμετικα σχολια σου..
απο μαγκες του πληκτρολογιου εχουμε πηξει καλε μου.. get a life.. μ αρεσει π ειπες δν θα μ απαντησεις.. χαχα
οσο για τους υπολοιπους, αγνοουμε τα παρασιτα κ επανερχομαστε στο θεμα! :)
Να φανταστω δν εχει δει κανενας διαχειριστης τις αναφορες ουτε το μηνυμα???? :mad:
Κ κατι τελευταιο καλε μ δανεισμενο απο τον φιλο μου τον κενο : " Η αποψη σου για μενα δν οριζει κ το ποιος/α ειμαι"..
αντε γιατι..:mad:
Το ποιον του κ το ''ηθος'' του φανηκε μονο απο το γεγονος οτι εγραψε ενα κατεβατο οπου με βριζει κ μ επιτιθεται επι προσωπικου νομιζοντας οτι με προσβαλλει, μονο κ μονο επειδη εξεφρασα σε αλλο θεμα καποιες αποψεις σχετικα με τη στρατιωτικη θητεια χωρις να θιξω κανεναν προσωπικα. απο κει κ περα σημασια δν εχει αμα με βρισει καποιος, αλλα ΠΟΙΟΣ ειναι αυτος :p κ στην προκειμενη περιπτωση ειναι ενα ακομα αδιαφορο ατομο π προφανως νομιζει οτι με κατι τετοιο γινεται καλυτερος... θα μπορουσα να τον βρισω αναλογως αλλα δν υπαρχει λογος να ασχοληθω.. αν επροκειτο για κριτικη απο αξιολογο κ σοβαρο ατομο, βεβαιως θα ασχολιομουν περαιτερω.. με τον συγκεκριμενο τυπο ποτε δν θυμαμαι να εχω ασχοληθει η να εχω μιλησει, κ μαλλον αυτο ειναι το προβλημα του.. οσο κ να χτυπιεται και να αφριζει κ να ξαφριζει, φιλε αστο δν σε γαμαμε :p
κατα τ αλλα με αυτο π ειπε για τη διπολικη, εφοσον ειμαστε τρελοι με ψυχοφαρμακα οπως λεει, τι ρολο βαραει εδω? στα ξαφνικα ενα τυχαιο ατομο π δν εχω ξαναμιλησει αρχιζει κ βριζει κ επιτιθεται επι προσωπικου, αυτο δν μπορω να το ερμηνευσω, η επιστημη σηκωνει τα χερια ψηλα.. δυστυχισμενος ειναι κατα βαθος.. οσα ατομα συμπεριφερονται ετσι κρυβουν πολλη θλιψη μεσα τους.. πιστευω..