Καλημέρα.
Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για τις χθεσινές σας συμβουλές και απόψεις.Ακόμη και αυτά που δείχναν ότι έχω πρόβλημα τα έλαβα υπ\'όψιν μου.
Χθες βγήκαμε και του είπα όλη την αλήθεια και για τα δυο θέματα.Σίγουρα δεν του άρεσαν αυτά που του είπα.... δεν ξέρει λέει αν του αξίζει να ζει μια αρρωστημένη κατάσταση.
Δεν θεωρώ ότι είμαι άρρωστη.... δεν ξέρω κιόλας.Δεν είναι κάτι που το παθαίνω συνέχεια.Πρώτη φορά βγήκα εκτός εαυτού. Εγώ ζήτησα συγνώμη και μια ευκαιρία,(αν και λέει στις έχω δώσει τις ευκαιρίες σου και πάλι το ξανακοίταξες το κινητό)... του είπα τα κολλήματα που έχω με τις πρώην... θέλει μια βδομάδα περιθώριο να το σκεφτεί, γιατί τώρα στην κατάσταση που τον έχω φέρει...μάλλον δεν θα μου αρέσει η απάντηση που θα μου δώσει.Εγώ του είπα ότι θα προσπαθήσω, ότι μίλησα και με μια ψυχολόγο(προχθές).Αναγνώρι� �α ότι βγήκα εκτός εαυτού.Απλά μου είπε ότι αν αποφασίσει να είμαστε μαζί θα αρχίσει να κανει \"φυσιολογική\"ζωή...και όχι αυτό που κάνει, να κάθεται μέσα , να μην δίνει κανένα δικαίωμα και να έχει αυτήν την αντιμετώπιση. Έχει αποξενωθεί απο όλους τους γνωστούς του....μα εγώ δεν απαγόρευσα ποτέ να βγει έξω...οι συγκυρίες της ζωής τα έχουν φέρει έτσι...οι 2 κολλητοί του φύγαν εκτός Αθηνών, και αυτό που έγινε αυτήν την φορά με τις αναπάντητες ήταν γιατί είχαν προηγηθεί τα τηλ. με την πρώην και μου μπήκε το τρυπάκι.... δεν το έχω ξαναπάθει... θα δείξει.
Κατάφερα και κοιμήθηκα λίγο χθες...και με το ζόρι έβαλα και μια μπουκιά (με δυσκολία)...έφτασε σε 2 μέρες η κοιλιά στην πλάτη μου...
Απλά φοβάμαι και του το είπα .... αν είναι να μου δώσει ευκαιρία θα μου την δώσει επειδή το θέλει πραγματικά ...και όχι να μου βγάλει έναν άλλο εαυτό και άλλες αντιδράσεις...
το ξέρω ότι θα είναι πολύ δύσκολα και για τους δυο μας... θέλω να πιστεύω όμως ότι θα πάνε όλα καλά.
Τον αγαπάω και δεν θέλω να τον χάσω.