-
άλλο πείσματα και άλλο να μην πεί ένα γειά με σνόμπαρε κανονικότατα λες και του έκανα κάτι όταν μου είπε οτι είναι στενοχωρημένος δεν του απάντησα και πολύ καλά και μάλλον τον πείραξε τί να πω΄αλλά και αυτό να είναι δεν είναι χαζομάρα;;; μήπως απλά περνούσε τον καιρό του και τώρα άντε γειά που και αυτό δεν μας το λέει;
-
ποτε στο πε αυτο? αλλη φορα?
-
ναι μου είπε οτι είναι στενοχωρημένος και του λέω πάνε μια βόλτα με τους φίλους σου και μου λέει λίγο πιο μετά άντε τα λέμε...σαν να τον πείραξε αυτό που του είπα ή να μην του άρεσε...αλλά και πάλι είναι αυτός λόγος να με σνομπάρει έτσι;;; τι ακριβώς θέλει από εμένα;;;;;;; (αντί να ρωτάω εκείνον πρήζω τώρα άλλους τι να πώ...)
-
Αν σου μιλαγε νορμαλ δε θα κολαγες, ενω αυτα τα μη ξεκαθαρα κ το σκωτσεζικο ντους σε καψουρευουν χειροτερα. Απεφυγε τις επαφες, ασε αυτος να ερχεται να σου μιλησει.
-
είναι ηλίθιος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!! θα τον σκοτώσω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(προφανώς κάνω πλάκα :P) και αν είναι απλά ότι να ναι και τα κάνει γιατί τα εννοεί;;;;
-
Ποσο καιρο γινεται αυτο το φλερτακι στη σχολη? Ποσο καιρο μετραει η γνωριμια δηλαδη?
-
σχεδόν ένα μήνα τρείς βδομάδες βασικά...
-
Τωρα θα πατε ο καθενας στο μερος του μετα την εξεταστικη?
-
-
Ωραια, η εξεταστικη τελειωνει τωρα, αμα δε σου πει να πατε βολτα εξω μεχρι τοτε παει να πει οτι απλα θελει να φλερταρει στη σχολη κ μεχρι εκει. Τι αλλο να κανεις? αμα δε σου λεει να βγειτε οι δυο σας? απο σεπτεβρη παλι...
-
ναι η εξεταστική τελειώνει σε κανένα μήνα ναι όντως! μάλλον κάτι τέτοιο παίζει...
-
Ειπαμε, μη τον καλεις, μη του μιλας πρωτη, ασε να ρχεται αυτος να σε βρισκει και στη σχολη επισης. Χαιρετα απο μακρια αμα ειναι με καμμια παρεα γνωστους, μην πας εκει κ σοβαρη-λεμε τωρα...:p
-
ναι οκ θα χαιρετάω απο μακριά αν τον ξαναδώ και αν μου ξαναμιλήσει γιατί δεν το κόβω...και δεν είμαι και τόσο σοβαρή ίσα ίσα πήγα εκεί χαιρέτησα όμορφα και ωραία και πήρα το τίποτα τι να πω....
-
Θα περιμενεις να σου μιλησει αυτος, αμα δε το κανει θα κοιτας μονο, δε θα μιλας πρωτη.
-
ωραία να το κάνω αλλά γιατί τι θα μου προσφέρει αυτό μήπως θα νομίζει οτι δεν πολυενδιαφέρομαι και το αφήσει...;δεν ξέρω...