Originally posted by arktos
Quote:
Originally posted by Arsi
Quote:
Originally posted by arktos
μία κλαίω και μία γελάω σήμερα...
έκανα πάλι μία συζήτηση και μού είπε πως θα γίνει πρόταση
την κηδεμονία να την αναλάβουν οι γονείς μου.
φρίκαρα.
δεν ξέρω αν γίνεται.
τη δευτέρα θα μιλήσω με το δικηγόρο μου.
τέλος μου είπε πως δεν με εμπιστεύεται γιατί για 2 χρόνια ήμουν σε κατάθλιψη.
Τους νόμους δεν τους ξέρω αλλά πέρα απ\'αυτούς,το βρίσκει πιο λογικό δλδ να μεγαλώσει με τους δικούς σου,που είναι κ κακοποιητικοί από σένα?Για την κατάθλιψη που πέρασε?Κ που είσαι σταθερή μεγάλο διάστημα κάνοντας γενικά άλματα σαν άνθρωπος κόβοντας αλκοολ κλπ κ προσπαθείς,ενημερώνεσαι αδιάκοπα για την ασθένεια σου καταφέρνοντας να την κρατήσεις σε σταθερό επίπεδο?
Απορώ με τη λογική του...φυσικό που φρίκαρες.
Αυτό θα πει στίγμα.
Η μικρή έχει κάποιο λόγο σ\'όλο αυτό?
Μη μασάς όμως,ψάξτο με το δικηγόρο,βάλε μπρος να βρεις την ηρεμία σου,αρκετά 3 χρόνια.Επιτέλους να λήξει.
Arsi , έτσι κι αλλιώς το γεγονός ότι έκοψα το αλκοόλ και το τσιγάρο ποτέ δεν το επιβραβεύσαι, πότε δεν υπήρχε περίπτωση να το αναφέρει τώρα.
από ΄δω και στο εξής θα θυμάται μόνο τα άσχημα.
αυτό που με εκπλήσσει είναι πως ενώ γνωρίζει για τη σχέση μου ( όπως όλοι βέβαια ) επιμένει να είναι μαζί μου και ακόμη και σήμερα μου πρότεινε να κάνω πίσω.
τον ρώτησα τί θα κάνουμε μαζί σε ένα σπίτι θα κοιταζόμαστε και απάντησε το κλασικό για το παιδί.
όταν του είπα μα το παιδί είναι 10 και δεν είναι χαζό καταλαβαίνει, άρχισε τα ακαταλαβίστικα χωρίς επιχειρήματα.
δεν βγάζεις άκρη.
πώς να συννενοηθείς με ένα άνθρωπο που του δίνεις να διαβάσει κάτι για το πώς θα μιλήσεις στο παιδί για το διαζύγιο και σου απαντά : εγώ ξέρω και τί έχουν να μου πουν αυτοί ?
επίσης αυτά σε ΄φαγαν!
και το καταλαβαίνω πως για τους δικούς του λόγους δεν το θέλει το διαζύγιο, αλλά για το καλό του παιδιού του, αφού ισχυρίζεται πως το βάζει πάνω από όλα , ας φροντίσει να το πληγώσει όσο λιγότερο γίνεται.