Όχι δεν της έχει γράψει τίποτα!ΕΥΤΥΧΩΣ.Αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται με τον πατέρα μου :p μωρέ και με ιδιωτικό τζετ την στέλνω! Αρκεί να φύγει :P
Printable View
εγω εχω την εντυπωση οτι ο πατερας σου θα διλωνει πιανιστας οτι και να πει αυτη αρα εσυ αν μπωρεις κανε κατι μονη σου για να φυγει...
αρα μαλον αυτο πρεπει να κανεις...http://www.youtube.com/watch?v=l0Oaw8ymQ_Y
Κοριτσι μου περα απο τα καψονια που σκεφτεσαι να κανεις,αντιμετωπισε το και σοβαρα το θεμα!!Μιλα συνεχως στον πατερα σου καποια στιγμη θα καταλαβει,κατοχυρωσε την ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΣΟΥ και ασε την Ουκρανη να νομιζει οτι εχει το τιμονι..Παρε αυτα που σου αναλογουν και εν καιρω..Κλωτσιδι!
Τωρα στο σπιτι μιας και ειστε τα δυο σας κανε της διαφορα!Αν εχει σωας τας φρενας βεβαια η κυρα,στο λεω γιατι μοναχουλι εισαι και τοσα ακουμε!Ξερω'γω!
Δεν μπορούμε να βρούμε καμιά άλλη να του γνωρίσουμε καμιά της προκοπής μπας και ξεκολλήσει για να μη φοβάται και αυτός ότι είναι μόνος?
Ο πατερας σου βασικα θελει ενα γερο χαστουκι να ξυπνησει!Που αφησε το κοριτσακι του με μια τυχαρπαστη να κανει και κουμαντο!!Με μπουρλοτιασες απογευματιατικο!!Καποιος αλλος στενος σου συγγενης ξερει τι συμβαινει?
Ναι η θεία μου, η αδερή του πατέρα μου δηλαδή.Αυτή όταν η μητέρα μου ήταν άρρωστη με έπαιρνε και κοιμόμουν σπίτι της τα σαββατοκύριακα και της έλεγα τα πάντα.Γενικά έχουμε πολύ καλές σχέσεις.Εχτές που είχαμε πάει στο σπίτι της και της είπα τα καινούρια μαντάτα με την άλλη μου είπε όποτε θέλω να μένω σ αυτήν κι ότι θέλει να μιλήσει ιδιαιτέρως με τον πατέρα μου άμεσα.Ας ελπίσουμε ότι θα του αλλάξει μυαλά.
Επισης οι Ναυτικοι βγαινουν νεοι στην συνταξη απο οσο ξερω..Ποσο χρονων ειναι ο μπαμπας σου και ποσο αυτη?
καλά τόσο ωραία είναι αυτή? όντως συγγενείς δεν έχεις ή κάποιον άλλο δικό σου ενήλικα να σε βοηθήσει?