-
Συνηθως διαβαζω μεσημερι και δεν με νοιαζει να ξυπνησω νωρις το πρωι...Αν δεν προσπαθησεις πως θα αποκτησεις φιλους για να μην νιωθεις μονος οπως λες;....προσπαθησε να βοηθησεις και εσυ τον ευατο σου για να σε βοηθησει και αυτος....εξαλλου αλλοι μας συμπαθουν και αλλοι οχι δεν μπορουμε να ειμαστε παντα συμπαθεις σε ολους αυτο ομως δεν σημαινει οτι δεν πρεπει να προσπαθουμε να κανουμε φιλους..
-
Δίκιο έχεις, γι' αυτό και εγώ μπήκα σ' αυτό το φόρουμ μήπως και βρω άτομα παρόμοια με μένα που θα μπορούν να με αποδεχτούν όπως είμαι και δε θα σκέφτομαι συνέχεια τί εντύπωση θα σχηματίσουν οι άλλοι για μένα κλπ
-
κι εγω οταν πρωτογραφτηκα εδω λογο μοναξιας ηταν, αλλα μετα απο δυο γνωριμιες που εκανα τη πρωτη χρονια το μετανιωσα και ειπα οχι αλλη. με παρακαλουσαν και για Σαλονικα βεβαια μεχρι πριν μια βδομαδα αλλα δε πειθομαι πλεον. αμα δεις φιλε μου τι αρρωστια κυκλοφορει θα προτιμησεις κι εσυ τα φυσιολογικα ατομα, κι αν δε σου φερονται καλα τη μοναξια σου. εγω την εχω συνηθισει καπως, γιατι δεν αντεχετε, αν και δεν υπαρχει και πολυ εξελιξη ετσι, κι αργοτερα οταν περασουν τα χρονια θα ευχεσαι σιγουρα να μην ειχες μαθει σ'αυτη.
-
Δυστυχώς έχω και εγώ συνηθίσει στη μοναξιά και τώρα δυσκολεύομαι να επικοινωνήσω με άνθρωπο...