Originally Posted by
Χρίστος
Φίλε μου είμαι από Κύπρο.Ο στρατός δεν διαφέρει και πολύ από τον δικό σας.Ανίκανοι ΕΠΥ[επαγγελματίες οπλίτες] με παραπανίσια κιλά,άλλοι ψυχοπαθείς,άλλοι νοητικά στερημένοι και άλλοι χρυσοί άνθρωποι.Αξιωματικοί που αρέσκονται στο να βασανίζουν στρατιώτες γιατί έτσι νομίζουν ότι θα επιβάλουν πειθαρχία.
Φίλε όταν μπήκα στο ΚΕΝ Πάφου πριν 7 χρόνια δέχτηκα φραστική επίθεση από παλιό στρατιώτη..Έλεγε ότι θα πετάξει όσα βρήκε στην τσάντα μου γιατί είναι μαλακίες....και φοβήθηκα πολύ.Έμπαινα σε ένα σχολείο εκείνη την στιγμή....
Μπήκα σε μια μονάδα επίλεκτη αργότερα όπου ήμουν με πολλούς συμμαθητές μου από το λύκειο..Βρήκα και άλλους γνωστούς ιδίως παλιούς οι οποίοι ξέροντας ότι ήμουν χαμηλών τόνων δεν μου έκαναν καψόνι.Με είχαν για ηλίθιο γιατί έπαιζα λίγο τον ηλίθιο για να επιβιώσω ένα χρόνο εκεί μέσα.
Φίλε λίγο πριν απολυθώ έγινα άλλος άνθρωπος.Έκανα πράγματα τα οποία δεν είχα κάνει 1 χρόνο και εξέπληξα τους άλλους στρατιώτες.Πράγματα που δεν πίστευα ότι θα κάνω.Ωρίμασα πολύ.Ο καλύτερος μου φίλος από εκεί μέσα προέκυψε,Ακόμα και σήμερα όταν πάω έφεδρος μιλώ με αρκετό κόσμο...ιδίως με άγνωστους.
Ο στρατός είναι σχολείο..Θα κλάψεις,θα χάσεις αίμα,θα πονέσεις,θα γελάσεις,θα νιώσεις περήφανος .Θα μπεις εκεί παιδαρέλι και θα βγεις άντρας!!!
Μην ακούς μαλακίες περί αγγαρειών....οι μανάδες μας δηλαδή τι να πουν που πλένουν τόσα κάθε μέρα?Θα χαλάσει το ίμειτζ μας δηλαδή με λίγο κόπο?
Φυσικά και χρειάζεται ο στρατός.Μαλακίες τα περί ιμπεριαλισμού.Άνθρωποι δειλοί που μισούν την πατρίδα τους τα λένε αυτοί όπως και τα άλλα περί ανθρώπινων δικαιωμάτων.....Μαλακίες δειλά και κακομαθημένα πλουσιόπαιδια είναι που κοροιδεύουν όσους είχαν τα αρχίδια και υπηρέτησαν.
Εχεις αρχ.....πήγαινε και θα τα πας μια χαρά.Θα καμαρώνεις όταν απολυθείς.Θα τονώσεις την αυτοπεποίθηση σου.!