Σιγά μην κάτσω να γίνω το πειραματόζωο στη χαζομάρα του καθενός φίλη, ότι να ναι δηλαδή κι ό,τι του φανεί του κάθε λολοστεφανή, έχω συνεχίσει πολλά ποστ με ευέλπδα μηνύματα αλλά χωρίς μέλλον . το πιο πιθανό είναι να σπάσω κι εγώ σιγά σιγά ...
Printable View
Σιγά μην κάτσω να γίνω το πειραματόζωο στη χαζομάρα του καθενός φίλη, ότι να ναι δηλαδή κι ό,τι του φανεί του κάθε λολοστεφανή, έχω συνεχίσει πολλά ποστ με ευέλπδα μηνύματα αλλά χωρίς μέλλον . το πιο πιθανό είναι να σπάσω κι εγώ σιγά σιγά ...
Αυτο ειναι που λεμε σταζει δηλητηριο για τους συνανθρωπους σε σχεδον ολα τα ποστ , αλλα δηλωνει φιλανθρωπος. Μεγαλειο.
Αφιερωμένο στη Συνήθεια γιατί τη συμπαθώ
και θέλω να βάλει τα γέλια! :-)
http://www.youtube.com/watch?v=rdLXBgLLmcs
Το DDT είναι ένα φάρμακο πολύ εξαιρετικό
Το βάζουμε στην τρόμπα και κάνει
φσσσσστ φσσσσστ!
Mας το 'στειλε ο Τρούμαν απ' την Αμερική
Το DDT είναι ένα φάρμακο καπιταλιστικό!
Συμφωνώ. Κι οσο πιο λιγο ξερει κανεις τον αλλο ή και καθόλου όπως σε ενα χωρο ανωνυμιας όπως ειναι το φορουμ πιο ευκολα προσφερει αυτη την συμπαρασταση. Δεν ειναι ευκολο να την προσφερεις σε ενα ατομο που γνωριζεις απο κοντα, εκτος κι αν εχεις πετυχει μεσα σου τετοιο επιπεδο αισθηματος φιλιας σαν κι αυτο που περιγραφεις. Για καποιον που ξερουμε απο κοντα, που ειναι καθημερινα δλδ στη ζωη μας, το μυαλο μας επεξεργαζεται τις πραξεις, τα προβληματα και τα επιτευγματα του κι αναλογα με τα δικα μας βιωματα και χαρακτηρα (κατι σαν συγκριση), μπορει να τρεφουμε αισθηματα ζηλιας, μειονεκτικοτητας μας σε σχεση με τον αλλο και λοιπα συναφη, χωρις να τα εκδηλωνουμε (μαλλον αφηνοντας να εννοηθει το αντιθετο), οποτε αμα συμβει το ευχαριστο ή το δυσαρεστο στη ζωη του αλλου το αν μεσα μας θα νιωσουμε αυτη τη συμπαρασταση για την οποια μιλας αυτο περναει μεσα απ αυτο το πλαισιο.
Η συμπαρασταση χαρας μπορει να ειναι επιφανειακη οταν στο βαθος υπάρχει ζήλια και πικρια αμα αφορα κατι στο οποίο κι εμεις θα θελαμε να τα καταφερουμε ή να το αποκτησουμε αλλα για διαφορους λόγους και περιστασεις δεν τα καταφεραμε.
Eγώ πάντως χαίρομαι ειλικρινά
αν τα πράγματα έχουν βελτιωθεί για σένα
σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο
και σε όλα τα επίπεδα τέλος πάντων,
αλλά όπως και να 'χει η ζωή σου είναι δικιά σου,
κάνε ό,τι γουστάρεις
και δεν έχεις υποχρέωση να δίνεις αναφορά σε κανέναν γι' αυτό.
Εύχομαι τα καλύτερα, πάω να πληρώσω τη ΔΕΗ
και τα λέμε!
Εδώ γίνεσαι άδικη. Τσουβαλιάζεις τους πάντες και τους κοτσάρεις και μιά ταμπέλα "λολοστεφανή"...:)
Συνήθεια, σου έχω εκφράσει ανοιχτά τη συμπάθειά μου και συνεχίζω να το κάνω. Θα σου πω όμως κάτι, με την καλύτερη των προθέσεων και αν θέλεις λάβε το υπ' όψη σου, αν θέλεις πέτα το. Δημιουργείς εντάσεις χωρίς λόγο και τις συντηρείς επίσης χωρίς λόγο. Δε σου λέω να αυτολογοκριθείς, έχεις ένα ύφος γραφής που συχνά ενοχλεί, αλλά είναι αυθεντικό και είναι δικό σου. Από εκεί και πέρα όμως, βάλε λίγο περισσότερη ενσυναίσθηση καλό μου κορίτσι. Μπες στη θέση του άλλου που ενοχλήθηκε από κάποιο σχόλιό σου και προσπάθησε να κατανοήσεις γιατί ενοχλήθηκε. Δεν είναι ανάγκη να συμφωνούμε με όλους. Εϊναι όμως ανάγκη να τους καταλαβαίνουμε. Τι στο καλό, συμμετέχουμε σε φόρουμ ψυχολογικής υποστήριξης, σωστά? Δεν ψάχνουμε χειροκροτητές, ανθρώπους που είναι διατεθειμένοι να μας καταλάβουν ψάχνουμε, οπότε οφείλουμε να κάνουμε το ίδιο κι εμείς. Επιπλέον, αν -όπως λες- είσαι σε φάση που αισθάνεσαι καλά με τον εαυτό σου, πρέπει να σου βγαίνει μιά γενναιοδωρία με τους άλους, όχι μιά επίκριση. Εκτός αν δεν είσαι τόσο καλά όσο περιγράφεις και προσπαθείς απλά να πείσεις τον εαυτό σου και εμάς οτι είσαι.
Δεν αμφισβητώ τα λεγόμενά σου, απλά επισημαίνω μιάν αντίφαση...