Originally Posted by
ioannis2
Απλα μου κίνησε την περιέργεια το θέμα και μελετωντας το μου δημιουργηθηκαν καποιες, ίσως κατ΄εσενα χαζες, απορίες. Πειράζει? Το ότι ειμαι εδω απο το 2009 δε σημαινει πως τα ξερω όλα, παρα το ότι όπως το θετεις με προσβαλλεις!! Ειπαμε δεν κανουμε τετοια σ αυτον τον ιστοχωρο. Ωστοσο η προηγουμενη απαντηση σου μου ηταν πολύ κατατοπιστικη παρα το ότι δεν έθεσα με απλα λόγια τις αποριες μου.
Το ότι τροπον τινα με βρίσκεις εκτος θεματοςεινα ναι καλό, ως απόδειξη ότι δεν εχω σχεση με το προβλημα. Το πιο πανω μηνυμα μου το οποίο βρίσκεις δυσνόητο έχει ως πυρηνα το ότι, θα θελα να μάθω μεσα απο την εμπειρια ή γνωση συμφορουμιτων πως οδηγειτε κανεις στην παθηση, ποια ειναι τα σταδια αμεσως πριν την εκδήλωση της. Δεν μιλω για καποιον που ηδη υποφερει, μιλω για καποιον που κινδυνευει να βρεθει στην παθηση και πως θα μπορουσε να το αποφυγει. Εδωσα καποια παραδειγματα, ισως αστοχα, ως προς το αν αυτα συνιστουν σταδιο πριν την εκδήλωση της, πχ η ιψδ ή η ανάπτυξη εντονα της φαντασιας στο ατομο (φανταστικος κοσμος με σεναρια κλπ μεσα στον οποιο ζει ευτυχισμενος) ή ο ασυναρτητος λόγος. Αν ειμαι πλήρως εκτος θεματος αγνοείστε με.