Αν υπηρχε κατι σχετικα με σκληρυνση δε θα ειχε εμφανιστει στην αξονικη;;; Αφου ειναι καθαρη. Αν ομως σε κανει να νιωσεις καλυτερα παρε την αξονικη σου και ζητησε μια 2η γνωμη απο καποιο νευρολογο. Και πες του και τους φοβους σου. Εγω ειμαι υπερ της επανεκτιμησης. Κατι παρομοιο βιωνω κι εγω αυτη την εποχη, τι αυτη την εποχη δηλαδη, εδω κι 9 μηνες κι ακρη δεν εχω βγαλει ακομη. Το μοναδικο ευρημα η υπερταση μεχρι στιγμη κι εχω ακριβως τα ιδια συμπτωματα που ανεφερες. Εχω παει κι εγω σε παθολογο, σε ψυχιατρο, σε ψυχολογο γνωσιακης συμπεριφορικης, σε καρδιολογο (σε δυο καρδιολογους για την ακριβεια ο πρωτος δε μου τη βρηκε την υπερταση ο δευτερος μου τη βρηκε -σε εξωτερικα δημοσιου νοσοκομειου- με την εξεταση του holder και με κατατρομαξε κιολας απο τοτε μου εχουν μπει ιδεες και μολις νιωσω αδιαθεσια αμεσως το μυαλο μου παει στην πιεση, δεν μπορω να ησυχασω), σ' ενδοκρινολογο, σε ουρολογο, σε νεφρολογο και 5-6 φορες στα επειγοντα οπου εκτος μιας φορας μονο που ειχα παθει κολικου νεφρου και ουρολοιμωξη δε μου βρηκαν κατι αλλο. Τωρα προκειται να κοιταξω ματια, μετα ορθοπεδικο, ΩΡΛ, γαστρεντερολογο, νευρολογο και τελος μετα, δεν ξαναβλεπω κανεναν αλλο. Παντως τα συμπτωματα συμπτωματα τελευταια εχει μπει και στο δικο μυαλο η σκεψη περι σκληρυνσης μαλιστα πριν απο δυο μερες το κοιταγα οποτε βρηκα πολυ ενδιαφερον το μηνυμα σου