Τοτε συζητηστε το οπωσδηποτε!!!!!
Printable View
Τοτε συζητηστε το οπωσδηποτε!!!!!
βγήκαμε εχτές και όλα ήταν μια χαρά ... στην αρχή δεν συζητήσαμε το θέμα αλλά όταν πήγαμε για φαγητό της ξαναάνοιξα την συζήτηση για να το λύσουμε .. μου είπε ότι όταν ήρθα περίμενε να μας δει αλλιώς και είμασταν αλλιώς ... της είπα λέει όταν ήρθα κάποιες μλκιες που την πειράξανε πάρα πολύ αλλά δεν μου είπε τίποτα για να τα σκεφτεί πρώτα... τα μάζεψε τα μάζεψε τα μάζεψε , μπούκωσε μέχρι που ξέσπασε με αυτό τον σκληρό τρόπο και συμπεριφερόταν έτσι.. την έκανα λέει ακόμα και να αμφιβάλλει για το αν με αγαπάει με αυτά που της έλεγα όταν έψαχνα να βρω την αιτία γιατί είναι έτσι... καταλήξαμε στο ότι πήρα το μάθημα μου και δεν θα ήθελε να την θεωρώ δεδομένη χωρίς να προσπαθώ για τίποτα όπως έκανα όταν γύρισα ... όλα λέει προσπαθούσα να τα βάλω σε καλούπια όλα και να τα κάνω όλα βάση προγράμματος ... της ήρθε κάπως όλο αυτό αλλά δεν το εξέφρασε με την μία .. ευτυχώς όμως μου ανοίχτηκε μετά από όλη αυτή την συμπεριφορά και το λύσαμε ..
είπαμε ότι ήταν μια δυσκολία την οποία την ξεπερνάμε και πάμε παρακάτω γιατί αγαπάμε ο ένας τον άλλο πολύ..
ξαναβρήκα τον ύπνο μου :)
Φανταρος ποτε θα μπεις?
για αρχη, ειναι πολυ καλη εξελιξη.
αλλα, ΜΗΝ ξεχνιεσαι!
Και δεν εννοω να εισαι στην τσιτα ,να ψαχνεσαι και να της σπας τα νευρα.
εννοω να σκεφτεις καλα αυτα που σου ειπε και να κανεις πραγματικη προσπαθεια να εισαι χαλαρος.
μην θεωρησεις δεδομενο οτι σου ειπε τα παντα ολα, μπορει και ναι , μπορει και οχι...
μπορει απλα να σου χτυπησε καμπανακι αλλα να μην εχει καλυφθει πληρως. μπορει επισης να παιζει καποια νεα γνωριμια εστω και σε εμβυικο σταδιο.
δες το πραγματικα οπως εκεινη, ασε τα σογια εξω, δεν δενεις κανεναν με το να τον γνωριζεις στα σογια και στους γνωστους, αντιθετα, αν ο αλλος ειναι καχυποπτος η δεν ειναι πολυ σιγουρος, απωθειται με αυτα...
Φίλε ειναι απλο. Τοσο καιρο δεν ήταν σχέση (αποσταση). Τωρα που έγινε, δεν το αντέχει για τους λόγους της.
P.S. Σα γκομενα κάνεις...
ο "Σα γκομενα κάνω" είπε να ανανεώσει το thread έτσι ώστε να μην μείνει ανημέρωτο ...
μετά απο δύο μέρες απο το τελευταίο Post στο συγκεκριμένο θέμα άρχισε πάλι να μου λέει να ίδια να είναι σκεπτική κτπ κτπ ... τελικά χωρίσαμε .. της είπα να πάρει όσο χρόνο θέλει και εάν θέλει να είναι μαζί μου όπως πριν να κάνει κίνηση ... δεν θέλω φιλικές επικοινωνίες της είπα ...
πέρασαν 25 μέρες μαρτύριο τουλάχιστον για μένα παρόλο που προσπάθησα να κάνω κανονικά τις διακοπές μου αλλα στο μυαλό μου την είχα συνέχεια... όταν γύρισα πάλι στην Αθήνα είπα ότι πρέπει να ξεκολήσω και την έσβησα και απο το fb ... όμως μου "άναψε φωτιές" όταν μετά απο μερικές ώρες έλαβα ένα μήνυμα που μου έλεγε "Με έσβησες ε? θα έχεις τους λόγους σου μάλλον.. να είσαι καλα"
την επόμενη πήγα και την βρήκα και της είπα να μιλήσουμε λίγο για το τι έγινε και γιατί έγινε με το που ήρθα... γιατί όλο αυτό εμένα που "έπεσε" στο κεφάλι όταν ήρθα..
μου είπε τα ίδια ... με την διαφορά ότι ήταν σαν να μου μιλάει άλλη.. ότι θάρρος και τόλμη δεν είχε πριν για το οτιδήποτε το απέκτησε εναντίον μου απότι φαίνεται.. μου είπε ότι τώρα είναι εντάξει με τον εαυτό της και το μόνο που διεκδικεί απο την ζωή της την συγκεκριμένη χρονική περίοδο είναι να είναι μόνη της .. πιέστηκε και της έσκασε με το που ήρθα
την ρώτησα εάν υπήρχε κάποιος λόγος κάτι άλλο ή εάν το σκεφτόταν απο πριν όταν ήμουν στο εξωτερικό και μου είπε όχι ... με έπιασε , ένιωσα ότι πνίγομαι λίγες μέρες αφού ήρθες ...
μάζεψα τα κομμάτια μου και έφυγα... κατάφερα μετά από μέρες αυτό τον ενάμιση χρόνο περίπου να τον "θάψω" κάπου μέσα στο μυαλό μου για να μην με απασχολεί άλλο ..
this is life and relationships
ps: το conclusion που έχω συμπεράνει ότι αυτά τα περιστατικά μας κάνουν να χάνουμε γενικά αυτή την "παιδικότητα" που έχουμε στις σχέσεις μας .. μας μαθαίνουν να κρατάμε πισινές και μας δίνουν ένα γερό μάθημα ώστε να μην ανοιγόμαστε τελείως ακόμα και εάν βλέπουμε τον άλλον ότι συμπεριφέρεται σαν να έχει βρει και αυτός το άλλο του μισο...
Το Δούναι και Λαβείν θέλει τρελό συμπλεκτάρισμα τελικά.... : )
Εισαι καλα; Αυτο εχει σημασια.