Quote:
Originally posted by kassi_21
Εννοείς ότι δυνητικά είμαστε όλοι ίσοι;;;Ή μάλλον σόρυ τώρα αντιλήφθηκα...Εννοείς ότι άτομα ισοδύναμα μπορούν να κάνουν τα ίδια πράγματα;Όμως ισοδύναμα σε σωματικό ή ψυχικό επίπεδο;Και εν τέλει οι φοβίες δεν δείχνουν μια ψυχική αδυναμία κάποιου να αντεπεξέλθει στο στρες ή σε άλλους παράγοντες;;;Νομίζω ότι δεν γεννιόμαστε όλοι με τις ίδιες δυνάμεις....Αυτό είναι αποδεδειγμένο και βέβαιο για το σωματικό επίπεδο........Για το ψυχικό την άποψή μου έρχονται να στηρίξουν οι ψυχικές ασθένειες......Δεν έχουμε όλοι τις ίδιες δυνάμεις,ούτε τις ίδιες ευαισθησίες....Σε θεωρώ λοιπόν ψυχικά πιο δυνατό από εμένα.
βρε κασουλινι, πως τα γραφεις ετσι μπερδεμενα??
Λοιπον απο την αρχη,
ΝΑΙ θεωρω οτι σωματικα γεννιομαστε με τις ιδιες δυναμεις και στα απλα πραγματα της καθημερινοτητας εχουμε ολοι τις ιδιες ικανοτητες και προφανως δεν χρειαζεται σωματικη διαπλαση για αυτο.
Εννοω οτι το σωμα μας δεν ειναι αυτο που μας εμποδιζει αλλα προφανως οι ψυχολογικοι μας καταναγκασμοι η αν θες οι φοβιες μας και οπως αυτες εχουν εγκατασταθει στο μυαλο μας.
Λεω λοιπον για χιλιοστη φορα οτι θα ειναι κατα παραπανω απο χρησιμο να συνειδητοποιησουμε για το ποιες ειναι οι δυναμεις μας επακριβως.
Απο κει και περα υπαρχουν βεβαια και το ψυχολογικο κομματι αλλα αυτο ειναι ενα δευτερο κεφαλαιο το οποιο αν δεν ξεκαθαρισει καποιος μεσα του το πρωτο δεν εχει σημασια να ασχοληθει παρακατω.
Για καποιους λογους (ισως φταιω και εγω) βλεπω οτι δεν συμφωνουμε ουτε καν στο πρωτο μερος, αρα για πιο λογο να παμε παρακατω την κουβεντα???