Ο ψυχιατρος δε μου εχει ξεκινησει ψυχοθεραπεια. Προσπαθει να συμαζεψει την κατασταση για την ωρα απ οσο εχω καταλαβει. Την 1η φορα πηγα και ημουν ετοιμη να τις κοψω. Μειζων καταθλιπτικη διαταραχη και μεθοριακη διαταραχη προσωπικοτητας και αποπροσωποιηση διεγνωσε. Τη 2η φορα πηγα και ημουν στην τσιτα, μανια/υπομανια δε ξερω πως τις διακρινεις, αλλα ημουν στη τσιτα. Διπολικη λεει. Αρχίζει και σιγουρευεται και απο τα καθημερινα τηλεφωνηματα που κανουμε. Και οτι μικρη είχα διαταραχη ελλιματικης προσοχης και υπερκινητικοτητας, δε ξερει σε τι βαθμο την έχω ή αν την εχω ακομα.
Καθε μερα στις 9 τα παιρνω. Αλλα αμα θελω να κανω κατι αλλο απο το να κοιμαμαι πως θα γίνει?
Ο φιλος τρομαξε/απορουσε/ειχε σαστισει γιατι εκανα οτι ναναι. Μιλουσα ακαταπαυστα, ελεγα οτι ναναι, εσπαγα τα πιατικα, εσκιζα μαξιλαρια..ειδε και τα υπολοιπα που εθιχα σπασει τις προηγουμενες μερες.. σπιτι λαμπογυαλο..Δε με ξερει και πολυ αλλα δε με εχει ξαναδει κι ετσι..
Οι καταχρησεις..αλκοολ, καναβη σε συνδυασμο με solben (παροξετίνη) και norpen oro (ολανζαπίνη) είναι επικυνδυνος συνδυασμος?