Originally Posted by
Μπερδεμένη23
Καλημέρα... Σε ευχαριστώ για τις απαντήσεις... τελικα τι ειναι καλυτερο να εχεις φιλους ή να λες το προβλημα σου στο ιντερνετ και 5-10 αγνωστοι να σουν λεν απευθειας τη γνωμη τους χωρις φοβο και παθος; :P Η αληθεια ειναι οτι μερικα τσιμπηματα ττα ενιωσα πρωι πρωι... μου φτιαξατε τη μερα.. :P Δεν ειναι οτι δε τα εχω σκεφτει ολα αυτα που λετε... τα σεναρια ειναι παρα πολλα... εγω εκεινο που δε μπορω να καταλαβω ειναι οτι σε ΟΛΑ ημουν απολυτα ξεκαθαρη απεναντι του... και μου το εχει αναγνωρισει!! Ακομα και την αληθεια για τον εαυτο του, σε πραγματα που καταλαβαινω απο μονη μου, τα εχει παραδεχτει, λεγοντας μου πως εχω δικιο... ΑΛΛΑ γιατι ΠΟΤΕ μεχρι τωρα δεν μπηκε στη διαδικασια να μου πει τι ειναι αυτο που θελει... δε περιμενω ενας κλειστος χαρακτηρας να αρχισει να αφηγηται την ιστορια της ζωης του αλλα...............
Για το μονο που ξερω σιγουρα ειναι πως δεν ειναι παντρεμενος... εχουμε κοινους γνωστους... μικρη πολη βλεπετε... αλλα ειναι μυστηριο τρενο ο ανθρωπος και το εχουν παραδεχτει και αλλοι αυτο... Τωρα εαν εχει σχεση, ειναι αρραβωνιασμενος κλπ δεν μπορω να το μαθω, ειναι πολλα τα σεναρια τι παιζει να ειναι.......
Οσο για το σεξ... εκει ειναι που εχω τις αμφιβολιες μου... γιατι δε επιδιωξε ξανα να συναντηθουμε? παιρνει αλλου τη δοση του λεει ο tomhet... ωραια... εκει που τρελαινομαι ομως ειναι οτι ποτε δεν μου εχει κανει νυξη ερωτικη οσο μιλαμε και πολυ πριν γνωριστουμε απο κοντα... ακομα και τωρα δεν εχει αναφερθει ποτε στο γεγονος αυτο...
Δε μπορω να ειμαι στο μυαλο του... αρα δε θα καταλαβω ΠΟΤΕ τι σκεφτεται... και μαλλον ηρθε η ωρα να απομακρυνθω... εαν τα καταφερω... το θεμα ομως ειναι και τι θελω ΕΓΩ....?