xmm θα επιχειρισω να σε τρελανω περισσοτερο
οσο αξιζει ενας κ@@λος
δεν αξιζει ο κοσμος ολος!!!!
χαχαχχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχ αχχαχαχαχχαχαχαχαχχαχαχαχ χαχαχαχαχχαχαχαχχαχαχαχχα χαχαχα
Printable View
xmm θα επιχειρισω να σε τρελανω περισσοτερο
οσο αξιζει ενας κ@@λος
δεν αξιζει ο κοσμος ολος!!!!
χαχαχχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχ αχχαχαχαχχαχαχαχαχχαχαχαχ χαχαχαχαχχαχαχαχχαχαχαχχα χαχαχα
Οταν λες οτι εξαιτιας των ορμονων σου ανεβηκε η λιμπιντο τι εγινε ακριβως? Τι επαθες?
ελα βρε αλεξανδρε!!!!!!
δεν επαθα κατι,παλιοτερα που το εψαχνα ειχα κατι τεστοστερονες κτλ ανεβασμενα (λογω πολυκιστικων). Πριν κατι μηνες καταλαβα οτι σκεφτομαι συνεχεια το σεξ και το ειπα στη γιατρινα μ αλλαξε φαρμακα και καπως ηρεμησα
δεν εχω ξανακουσει κατι τετοιο σε ολη τη προιστορια μου στο φορουμ...
Καλα εννοειται ο καθενας οτι του αρεσει παω πασο απλα πες το λιγο πιο κομψα...ξερεις τι μου θυμισες? πριν χρονια σε ενα κλαμπ της παραλιακης ηταν στο μπαρ ενας ρε παιδι μου που ηταν στο σταδιο απο αντρας να γινει γυναικα, γνωστος και ως Ζιζελ και η κολλητη μου τοτε ηθελε να τον "δουλεψει". Αυτος φορουσε ενα κολιε- κλειδι στο λαιμο και του λεει η φιλη μου αυτο ειναι το κλειδι της καρδιας σου?? και της λεει οχι ειναι για την πισω πορτα!!!!
Απο χειροκινητο πως τα παει ο φιλος σου? (ανλακι αυτο σ αρεσει?:-P)
feggari μου καλή, η μία φορά είναι οκ, αρκεί να είναι καλή.. χωρίς κατάλληλα και επαρκή προκαταρκτικά και άμα τελειώνει και γρήγορα, τί χαϊρι περιμένεις? Μην τον αφήνεις να ησυχάσει, ζήτα του ό,τι θέλεις. Νομίζω πως το να συμβιβάζεται κανείς στο θέμα αυτό είναι σε βάρος του και καθόλου μακρόπνοο. 36 χρονώ είναι ό,τι πρέπει. Τότε άμα γίνει 55 τί θα κάνεις?
Ποιο καλε????
παιδια εγω αυτο που βλεπω ειναι οτι εχουμε ξεφυγει... γενικα αν κατι δε μου αρεσει να μιλαω ειναι οι προτιμησεις μου και η συμπεριφορα μου στο σεξουαλικο κομματι
και επειδη το θυμηθηκα οριστε ο "φιλος" μου στο μαο εν ωρα εργασιας...http://youtu.be/e6xbrkNdHN4
ρε παιδια ξεφυγαμεεεεεεεε
Μηπως τις αλλες μερες που δε βλεποσαστε το χει στο χειροκινητο? γι αυτο στο λεω. Αμα ειναι ετσι ειναι λογικο μετα που σε βλεπει να μην αντεχει.
τι να σου πω. δεν ξερω και δεν νομιζω να μου πει
Γιατι να μη σου πει? Δεν υπαρχει αντρας που δε το χει κανει. Ρωτα τον. Και τσοντες βλεπει στο ιντερνετ?
το θεμα δεν ειναι τι κανουμε μονοι μας οι χωρια. λογικά και μονος του το κάνει κ τσοντες θα βλέπει. αλλου ειναι το θεμα. Οπως ειπα η σεξουαλική μας ζωη μια χαρα είναι. Το ζητούμενο αλλο ειναι. Τι επιπλέον μπορώ να κανω για να γίνει περισσοτερη.