Originally Posted by
favvel
Συμφωνώ απόλυτα με την Tonya!νομίζω η συγγραφή είναι η καλύτερη και πιο δημιουργική διέξοδος στη ζωή του ανθρώπου!
Δεν είναι ούτε δουλειά που μπορεί να κάνεις το ίδιο πράγμα συνέχεια και να καταντά μονότονη και κουραστική ούτε διάβασμα που απαιτεί συγκέντρωση προσοχής και ενεργοποίηση της σκέψης και της λογικής που είναι κι αυτό κουραστικό..
Το γράψιμο θέλει μόνο φαντασία..
Το σκέφτομαι κι εγώ τις τελευταίες μέρες να καταφύγω στο γράψιμο..σκεφτόμουν δλδ το ίδιο πράγμα..και έκανα και απόπειρα να γράψω κάτι..ένα ποίημα έστω ή κάτι πεζό οτιδήποτε αλλά δεν τα κατάφερα γιατί πάσχω από έλλειψη φαντασίας..δεν μου'ρχόταν τίποτα αξιόλογο να γράψω..μόνο κάποιες σκέψεις που αφορούν τον εαυτό μου..
Νομίζω δλδ ότι πέρα από τη φαντασία που είπα πιο πάνω ότι χρειάζεται,είναι απαραίτητο κάποιος να έχει διαβάσει και αρκετά βιβλία και να έχει αρκετές γνώσεις για να έχει πράγματα να πει..
Πάντως ενδιαφέρομαι να ασχοληθώ κι εγώ με το γράψιμο..
Μπορούμε να ανοίξουμε μία ενότητα εδώ με τίτλο "προσωπικές δημιουργίες" ή "τα γραπτά μου"
με σκοπό να μας αξιολογούν και οι άλλοι..
Θα'ναι και μια ευκαιρία να γεμίζουμε το χρόνο μας..κι εσύ Γιάννη..
Βέβαια υπάρχει σχετική σελίδα στο ιντερνετ για να ανεβάζει ο καθένας ποιήματα δικά του αλλά μπορούμε να ανοίξουμε κι εδώ ένα τέτοιο θέμα..
πολύ καλή ιδέα Tonya!