ο λογος της αυτοτιμωριας αλλαζει απο ανθρωπο σε ανθρωπο...η αιτια συνηθως ειναι ο τροπος που εχεις μεγαλωσει κ το ποσο ενοχικος εχεις γινει...
Printable View
εγω δε βλεπω καμια αλλαγη ειπες τα ιδια ακριβως λογια που μου ειπε και αυτη...
εμεις οι ενοχικοι ανθρωποι νιωθουμε ενοχες συνηθως για πραγματα που δεν φταιμε..ξερεις ποσες φορες ζηταω συγνωμη χωρις να φταιω;;;
πρεπει να αγαπησεις τον εαυτο σου...γινε φιλη του!! αν ησουν μια φιλη σου τι θα σε συμβουλευες;;; ολα αυτα που λες;; δε νομιζω!!! παρε αγκαλια τον εαυτο σου λοιπον και παρηγορησε τον...
συμφωνω απολυτα........... η ιδιοσυγκρασια ομως του καθε ατομου ειναι εγκεγραμμενη στο dna του!!! ειναι κατι το οποιο δν αλλαζει(αλλα το προσαρμοζεις) κ χαρακτηριζει αργοτερα τις αντιδρασεις μας!
γι αυτο κ καθε βιωμα εχει αναλογη κ διαφορετικη αντιδραση απο ατομο σε ατομο!!!
αλλοι τα κουβαλανε κ πληγωνονται κ αλλοι τα πετουν μακρυα!!! αλλωστε οι περισσοτεροι απο εμας που ειμαστε εδω εχουμε ενα δεικτη, πολυ υψηλο, συναισθηματικης νοημοσυνης!!!
Το ιδιο κανουμε ολοι εδω μεσα !!! Για τους αλλους ειμαστε αψογοι συμβουλοι! Οταν ομως εσαι εσυ το "θυμα" που εισαι;;;; Ειδικα οταν εχεις να παλεψεις με ενα ζορικο θεμα οπως εσυ!!!! Ρε φιλεναδα ας αγαπησουμε λιγο τους εαυτους μας!!!
ειχα παει σε ενα παππουλη πριν λιγο καιρο σε ενα μοναστηρι, μου ειπε λοιπον οτι πρεπει να χαιδευω το σωμα μου για να το αγαπησω... κ να μν το μισω!!!
εκει καταλαβα πραγματικα οτι εχω θεμα στο να με αγγιζω κ να με αγγιζουν......
δν το ειχα καταλαβει μεχρι τοτε, νομιζα οτι ημουν απολυτα φυσιολογικη. αλλα οχι.......... δν ειμαι! εχω αρχισει μεν να αφηνω να με αγγιξουν αλλα ειμαι πολυ σφιγμενη! εχω ακομα δουλεια!!!
Αρα εκανες ηδη ενα βημα παρακατω!!!! Να επιβραβευεις τον εαυτο σου γιαυτο κ να του λες οτι θα πας κ στο επομενο σταδιο!!!!! Εισαι κοντα!!!!! Χαιδεψε την ψυχη σου κ το κορμι σου!
εχω το ιδιο ακριβως προβλημα με τη κοπελα μου ωρες ωρες μου δινει την εντυπωση οτι μισει το σωμα της οπως το λες αλλες φορες μου λεει μη με αγγιζεις και αυτο δοκιμαζει τα νευρα μου οταν το κανει επισης εχει ταση προς ατυχηματα να κουτουλαει να χτυπαει κ τετοια... ωρες ωρες εχω την εντυπωση οτι εγω της φαιρομαι με πολυ περισοτερη τρυφεροτητα απο οτι φερετε αυτη στον εαυτο της...