Originally Posted by
Μαριαμαρακι
Γειά σας είμα η Μαρία θα μπω κατευθείαν στο θέμα και για να μην σας κουράσω και γιατι είμαι σε απελπιστική κατάσταση. Είχα μια σχέση από απόσταση εδώ και δύο χρόνια, γνωρηστήκαμε τυχαία αρχήσαμε να μιλάμε μέσω ιντερνετ όσπου συναντηθήκαμε και ο έρωτας ήταν πραγματικα κεραυνοβόλος ή τουλάχιστον για μενα αν και για κείνη το ίδιο έδειχνε. Βρισκόμασταν αρκετά συχνά και γενικά είχαμε μια πολυ δυνάτη σχέση , παρόλο που το τελευταιο διάστημα εκείνη έιχε πέσει σε κατάθλιψη γιατί είχε χάσει καλούς της φίλους και δεν έβρισκε δουλεία. Ξεκίνησε λοιπόν να κάνει επισκέψεις σε κάποια ψυχολόγο.
Όλα ηταν καλά οπως προείπα μιλούσαμε γελούσαμε μου έλεγε πόσο τυχερή είναι που έχει έναν άνθρωπο σαν εμένα ,πόσο μ'αγαπάει ,πόσο θέλει να ζήσουμε μαζί κλπ κλπ μέχρι που μια μέρα γυρνώντας από τον ψυχολόγο έγινε ενας άλλος άνθρωπος απότομη ,νευρική με καμία διάθεση να μου μιλήσει, εξαφανηστηκε για μια μερα δεν απαντούσε στα τηλέφωνα τιποτα , ανυσήχησα και όταν πια την βρήκα στο τηλέφωνο τσακωθήκαμε μου είπε να χωρίσουμε και οτι θέλει να μείνει μόνη της οτι είναι πιο κάλα χωρίς εμένα και τα σχετικά. Κατάλαβα πως κάτι άλλο συνέβαινε οπότε πήρα το καράβι και πήγα να την βρω, συναντηθήκαμε μετά από παρακάλια έκλεγε συνεχεία πάθενε κρίσεις πανικού και εγω την ηρεμούσα. της είπα να παμε να πιούμε κατι να χαλαρώσουμε και να μιλήσουμε ήρεμα, στην αρχή αρνηθηκε μέτα δέχτηκε , εκεί μου είπε πως γνώρησε κάποια άλλη δυο μέρες πριν και θεωρέι οτι είνα ο έρωτας της ζωής της ότι ξέρει ότι κάνει λάθος άλλα θέλει να το ζήσει και ας φάει τα μούτρα της , ε με πήραν και μένα τα κλάματα δεν μπορούσα να πιστέψω πως αυτό ήταν το τέλος μας φύγαμε από το μαγαζί που ήμασταν με πήγε στο ξενοδοχείο που θα έμενα και ήρθε μαζί μου επάνω , την φίλησα ανταπέδωσε κάναμε έρωτα μέχρι που μου είπε ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ σε θέλω αλλά αυτή θα είναι η τελευταία μας φορά, εκεί σταμάτησα εγώ και γύρισα την πλάτη. Ολο το βράδυ κοιμηθήκαμε αγκαλιά.. το πρωί ξύπνησε έντρομη από ένα όνειρο στο οποίο είδε εμένα με μια άλλη γυναίκα την πήρα αγκαλιά την ηρέμησα και τέλος πάντων ήταν ένα ρομαντικό πρωινό, με πήγε στο καράβι και έφυγα.
Από τότε έχουν περάσει δεκαπέντε μέρες χωρίς να μιλάμε ανεβάζει συνέχεια στο facebook τραγούδια που ακούγαμε μαζί ,τρέιλερ από ταινίες που βλέπαμε μαζί και δεν μπορώ να καταλάβω τι θέλει από μένα ... της είπα οτι θα την περιμένω να γυρίσει σε μένα και ότι τη αγαπώ όσο τίποτα.
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ, ΤΗΝ ΑΓΑΠΑΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ , ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ
ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ?