Δεν είσαι η μονη που έχει τέτοιο θέμα!
Ναυσικά,Καλησπερα κι απο εμένα.δεν ξέρω το παρελθόν σου αλλα μπορει και να πληρώνεις αμαρτίες άλλων!!!
Έχει υπόψιν σου πως υπάρχει ανταγωνισμός,παντού κι απο πολλούς.Κι αυτο δεν ισχύει μόνο για τις γυναίκες αλλα και τους άνδρες!Επισης,η φιλια ειναι κάτι ιερό,για αυτο και υπάρχει σε σπάνιες περιπτώσεις.Ολοι μας,σχεδόν,εχουμε 1με 2φιλους κι οι υπόλοιποι για χαβαλέ.Αλλλωστε λίγοι χαίρονται με την χαρα σου κι ακόμα πιο λίγοι μένουν πλάι σου στα δύσκολα.Ηταν άσχημο αυτο που σου έκαναν το καλοκαίρι,αλλά ηταν σωστο να θάβει η μια την άλλη?ΟΧΙ!Μπραβο που κρατησες ουδέτερη στάση,αλλά για τα προηγούμενα περιστατικά που ανεφερες,ζητησες ποτε το λόγο?Εγω το εχω κάνει,γιατι υπολόγιζαν πολυ στο συγκεκριμένο άτομο κι η απάντηση που πήρα ηταν ότι δεν ταιριαζουμε....Διάβασε δικαιολογία!Επισης δεν ξέρεις ποτε τι έρχεται κι απο που.Πχ,κανω παρέα με την κολλητή του πρώην μου,ειναι ΟΚ άτομο κι επισης η κολλητή μου ειναι ένταξη άτομο παρόλο που η πρώην φίλη μου την κατηγορούσε για διάφορα.Δεν θελω να σε στεναχωρησω αλλα ή Έχεις εσυ το πρόβλημα που δεν νομιζω ή Απλα Έχεις τον μ@@@@@μαγνητη!