Originally Posted by
Remedy
ε, μα ειδες?
αρχικα υπογραφεις οτι κανεις δεν ενδιαφερεται για σενα, στην συνεχεια παραδεχεσαι οτι καποιοι ενδιαφερονται, αλλα δεν αρεσουν σε εσενα και στο τελος υπηρχε και αμοιβαιο ενδιαφερον, αλλα δεν συνεχισε γιατι ο τυπος ηθελε σχεση rebound.
κατ αρχας, αυτοι που απορριπτεις, εισαι βεβαιη οτι δεν σου ταιριαζουν, η ενδομυχα τους απορριπτεις για να μην κανεις ποτε μια σχεση???εεε??? μου το υπογραφεις κι αυτο?
επειτα, για τον τυπο με το αμοιβαιο ενδιαφερον. εχεις την εντυπωση καλη μου οτι ολες οι σχεσεις γινονται μονο υπο ιδανικες συνθηκες, ειναι και οι δυο το απολυτο για τον απεναντι, δεν εχουυν κανενα θεμα και κανενα προβλημα και μετα απο ανεφελο βιο μερικων μηνων καταληγουν στην εκκλησια????
ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ. αλλες καπως αταιριαστες, αλλες λογω κενων απο προηγουμενες σχεσεις, αλλες λογω αγαμιας, αλλες λογω ο΄τι του φανει του λωλοστεφανη, κυριολεκτικα!
μην νομιζεις οτι για τους υπολοιπους που δεν νοιωθουν αδικημενοι οπως εσυ, ολες οι γνωριμιες καταληγουν στο ιδανικο ταιριασμα . θα γινουν και γνωριμιες που θα αφησεις πισω σου χωρις να ασχοληθεις καθολου, θα γινουν και καποιες με μικρη συνεχεια αλλα οχι ουσιαστικο ταιριασμα, θα γινουν και αλλες με καλη πορεια αλλα καπου θα κολλησουν, θα γινει και η one and only που θα εισαι βεβαιη περα απο καθε αμφιβολια, οτι ειναι αυτο ακριβως που θελεις "για παντα".
αυτο ομως δεν μπορει να γινει αν εσυ σκεφτεσαι τον παπα τον παχυ για 25 χρονια, με τον οποιο δεν εχει γινει απολυτως τιποτε ενδιαφερον, για τον απλουστατο λογο, οτι δεν εχεις 1000 χρονια μπροστα σου.... αν με καθε επιθυμια που σου περναει και δεν προχωραει απο την αλλη πλευρα, δεσμευεις τον εαυτο σου να ασχολειται, να μελαγχολει, να περιμενει και αυτοοικτειρεται, απλα δεν βγαινεις καλη μου, δεν προλαβαινεις!