Originally Posted by
onomaxrhsth
οι πληγες ειναι πληγες, καποια στιγμη φευγουν. Το θεμα ειναι τι μενει μεσα μας,οι πληγες αυτες ειναι που μετρανε. Εκει πρεπει κ συ να επικεντρωθεις κ αυτο που καταλαβαινω ειναι οτι εχεις μια μεγαλη αναγκη να τα βγαλεις απο μεσα σου, να ξεσπασεις καπου, να μιλησεις καπου, εστω κ σε ενα φορουμ οπως εδω. Κ δεν λεω πολυ καλα κανεις, σε βοηθαει σιγουρα, αλλωστε μονη σου ειπες οτι υπαρχει ηδη μια μεγαλη βελτιωση! Δεν πιστευεις ομως οτι με το να ανοιχτεις σε καποιον δικο σου ανθρωπο θα σε βοηθαγε περισσοτερο..; Εχω την αισθηση οτι ψαχνεις την αποδοχη. Κ αυτο που εννοω ειναι οτι καταβαθος αυτο που αποζητας ειναι να μιλησεις σε καποιον κ να μην σε κοιταξει λες κ εισαι περιεργη η λες κ κατι δεν παει καλα με σενα, αλλα να σε αποδεχτει ετσι ακριβως οπως εισαι. Να το πεις καπου κ να σε κοιταξουν με κατανοηση κ με τρυφεροτητα. Σιγουρα το λαμβανεις απο δω αυτο,υπαρχει μια αλληλοκατανοηση σε αυτο το φορουμ, αλλα δεν πιστευεις οτι κατι πιο αμμεσο θα σε βοηθουσε περισσοτερο;; Δεν θα ηταν πολυ καλυτερα αν αυτος που σε κοιταζει με κατανοηση κ τρυφεροτητα ηταν η ιδια σου η μητερα η ο πατερας;; Πιστευω οτι δεν πρεπει να αγνοησεις το ποσο σημαντικο ειναι το να μιλησεις καποια στιγμη στην οικογενεια σου, θα ειναι μεγαλη ανακουφιση κ θα σε καταπραυνει! Ισως να σε γαληνεψει κιολας. Εχω την αισθηση επισης οτι καταβαθος θες να τους πεις τις σκεψεις σου, θες να τους μιλησεις κ ξερεις οτι θα ειναι διπλα σου κ θα σου σταθουν με οποιο δυνατο τροπο μπορουν. Απλως σε κραταει πισω ο φοβος. Τον κατανοω αυτο τον φοβο..Ομως ειναι αυτος που μας κραταει ολους μας πισω σε τοσα πολλα πραγματα! Εμενα απο το να κανω πραγματικοτητα καποια ονειρα μου, εσενα απο το να μιλησεις, καποιον αλλον ισως τον κραταει πισω με καποιον διαφορετικο τροπο. ΤΟ θεμα ειναι ομως οτι ο φοβος ΠΑΝΤΑ μας παει πισω. Πρεπει να βρισκουμε την δυναμη λοιπον κ να λεμε οχι στον φοβο να καταφερνουμε να στεκομαστε στα ποδια μας στο τελος της ημερας! Κ ειναι κατι που ολοι μας μπορουμε να κανουμε. Δεν πιστευω οτι υπαρχει ανθρωπος στην γη που να ΘΕΛΕΙ πραγματικα κ να μην ΜΠΟΡΕΙ. Πρεπει ομως να αντλησεις δυναμη μεσα απο τον εαυτο σου!
Εγω πιστευω σε σενα, στο ειπα κ θα στο λεω συνεχεια, μεχρι καποια στιγμη να διαπιστωσεις οτι ολο αυτον τον καιρο καταβαθος κ συ πιστευες στον εαυτο σου! Κ παλι ελπιζω να πανε ολα καλα με τον αδερφο της μαμας σου κ να αποδειχθει οτι ειναι περδικι! Κ εσυ να κανεις κουραγιο.
Περιμενω απαντηση σου! ΦΙλια!