kerasi εισαι εκτος θεματος ;) πάντως έχεις πλακα!
Printable View
kerasi εισαι εκτος θεματος ;) πάντως έχεις πλακα!
Τα θέλω όλα αυτά, αλλά αργότερα.. Μπαίνουμε σε διαφορετικό θέμα τώρα. Η οικογένεια γίνεται όταν το ζευγάρι μπορεί εκτός των άλλων και οικονομικά να τη στηρίξει. Εμείς ακόμα προσπαθούμε να σταθούμε στα πόδια μας. Τι συζητάμε? Και αν είναι να χαλάσει μια σχέση με την συγκατοίκηση, καλύτερα να γίνει τότε, παρά όταν θα υπάρχουν και αθώα πλάσματα στη μέση..... Πάντως κάθε άποψη ευπρόσδεκτη. Δεν καταδικάζω κανενός τη γνώμη. :) Gothly έχεις δίκιο! Αυτό θα κάνω.. Όντως αν συνεχίσω να το πάω αργά θα κουραστώ.. Καλύτερα μια και καλή να τελειώνουμε.....
Αδερφια εχεις? Απο υγεια πως πανε οι δικοι σου? Ειναι στεκουμενοι?
ωραια keepliving :) περιμένω νέα σου όταν το πείς και καλό κουράγιο! Εϊναι δύσκολο πολύ το ξέρω. Αλλά μη κάνεις πίσω. Να είσαι σταθερή και ξεκάθαρη. Καλύτερα να είσαι ειλικρηνής με τους γονείς σου, θα το εκτιμήσουν πιο πολύ κατα βάθος (ασχετα αν δειξουν αλλα στην αρχη).
Κοπελα μου να ειστε παντα καλα μαζι με το αγορι σου κ οπωσδηποτε να μεινετε μαζι κ αργοτερα κανετε κ οικογενεια!Κοιτα πιστευω οτι η σχεση σου με τους γονεις σου δεν ειναι πολυ καλη δεν ανοιγεστε σαν να μην τους εμπιστευεσαι η αυτοι εσενα κ ισως υπαρχει κ ενας βαθμος εξαρτησης αναμεσα σας κ να σκεφτεσαι οτι θα μεινουνε μονοι κ τετοια....εννοειται δεν οφειλεις να τους ζητησεις την αδεια αλλα να τους πεις την αληθεια εξω απο τα δοντια με ηρεμια κ ψυχραιμια οταν θα ειστε ολοι ηρεμοι μαζεψε τους κ πες τους,αντιδρασεις πιστευω θα υπαρχουνε επειδη μπορει να αγχωθουν για σενα κ τετοια αλλα οσο περναει ο καιρος θα συνηθισουνε