Μα η ιδια η ζωη ειναι πολλες φορες δυσαρεστη , εισαι δεν εισαι ασθενης , οποτε το παιρνεις αποφαση οτι η ζωη δεν ειναι ροδινη , ειναι μια συνεχης μαχη , αυτη ειναι η πραγματικοτητα , και υστερα αντιμετωπιζεις πιο θετικα τα προβληματα , που ειναι βεβαιον οτι θα παρουσιαστουν ............. αμα ταχεις καλα με τον εαυτο σου , τον εκτιμας , για μενα ισχυει αυτο , εχεις διαφορετικη οπτικη γωνια , πιο θετικη ........................ εκτος αν πιστευεις οτι οι '΄αλλοι ' ειναι σε καλυτερη μοιρα απο σενα , εγω δεν συγκρινω τον εαυτο μου με κανεναν , οχι οτι ειμαι καλυτερος , αλλα ποσως με απασχολει τι κανουν οι αλλοι , τον εαυτο μου κοιταω , ειναι το σημαντικοτερο προσωπο στην ζωη μου , και δεν το λεω εγωιστικα , το θεωρω μια υγιη σταση , ισως και να τον εχω υπερεκτιμησει βεβαια , καλυτερα να υπερεκτιμας τον εαυτο σου , παρα να τον υποτιμας , χωρις να σημαινει αυτο οτι δεν θα δειξεις συμπονοια στο προβλημα του αλλου , εχω πολλους φιλους-ες , αλλα ποτε δεν οικειοποιουμαι το προβλημα του αλλου , ποτε , θα τον βοηθησω να το λυσει , οσο μπορω , τηρουμενων των αναλογιων βεβαια , και το ποσο βοηθεια ειναι ο καθεις ικανος να δεχτει ................... αυτη ειναι η σταση ζωης που ειχα απο νεος , και μου βγαινει φυσικο , ισως και γιαυτο και τυγχανω αποδοχης απο τους γυρω μου ..........