δεν προσεξες τι ειπα. ειπα οτι τα ναρκωτικα δεν κοβονται ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ, δεν ειπα ποτε οτι δεν κοβονται. επισης ειπα οτι τα ναρκωτικα σκοτωνουν τελειως το σεξ, δεν αυξανουν τις επιδοσεις οπως φαντασιωνεσαι.
Printable View
Παιδες ηρεμιστε λιγο ο ανθρωπος πιθανον ζηταει την επιβαιβεωση σας για τις επιδοσεις του πανω στο σεχ τοσο κακο ειναι (?) μια χαρα εχει να κανει με το φορουμ το θεμα του...με ωραιο τροπο παντως υποδέχεσθε ενα οποιοδηποτε θεμα ενος μελους!!!!!
υγ.ο δικος σας ο ρολος στο να κρινετε εχει να κανει με το φορουμ????(μιλαω μονο για αυτους που το κανουν)
φιλικά παντά!!!!
αλεξ, αν το παιδι δεν παιρνει αρκετη επιβεβαιωση απο την συντροφο του και εχει αναγκη την επιβεβαιωση απο αγνωστους σε ενα φορουμ για τις σεξουαλικες του επιδοσεις, να επιστρεψει οταν θα μας πει ποσες φορες το εκανε χωρις ναρκωτικα, να του απονειμουμε το χρυσο @@ρι να το βαλει στο σκρινιο του.
οσο συνδεει το σεξ και τις επιδοσεις του με την ληψη ναρκωτικων, προσωπικα δεν θα μπορεσω... παρηγορησε τον εσυ, αν γουσταρεις
Παιδια Καλησπερα και πάλι!!!
1.Ηρεμηστε λίγο.
2.Μην Γράφετε άσχημα πράματα για κανέναν,θέλετε Εδω να βοηθάτε τους άλλους ή να τους κατακρινετε?
3.Τα πάντα εναι ανθρώπινα.Ανθρωπινες ειναι οι αδυναμίες,όποιες και να ειναι αυτές.Ανθρώπινο ειναι κι οι επιδόσεις ενος αντρα.
4.Οι αντρες ώρες ώρες γινονται πιο μικροί κι απο τα μικρά παιδια,γιατι πρεπει να τα αναλύσουμε Ολα οταν αυτη ειναι η φύση τους?:))))
Όλο αυτο το μπάχαλο δεν οδηγεί πουθενά.Θέλει καποιος να μιλήσει για τις όποιες επιδόσεις του,ας το κάνει.Θελει καποιος να το σχολιάσει,ας το κάνει αλλά με κόσμιο τροπο.Τελος,αδιαφορειτε για κάτι,καλα κάνετε αλλά δειξτε το.
Εγω,τέλεια δεν Ειμαι κι ούτε θα γινω,απλά δεν κατανοώ όλο αυτο ο μπάχαλο!
το μήνυμα διαγράφηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
Σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια αρχικα μελος intisiblebullet και δευτερον εγω εγραψα για επιβεβαιωση κ οχι το μελος remedy οποτε εαν θες να πεις κατι, πες το σε εμενα..!!!!
Λοιπον αυτο που εχω να σου πω ειναι οτι καλα το κανεις,δικαιωμα σου ειναι κτλ αλλα ακομα καλυτερα κ χωρις να προσβάλουν κανεναν ειναι αυτοι που απλα δεν σου απαντανε!!!!
Πολλά ..."διαγράφηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.". Σπανίζει τετοια υποδοχή από την ίδια τη διαχειριση σε θεματοθέτη.
invisiblebullet, μήπως τελικα μπήκες σε λάθος φόρουμ?
alex, τα περί περι δικού μας ρολου στο να κρινουμε αν ενα θεμα εχει να κανει με το φορουμ και τα περι τροπου απο μερους μας υποδοχης ενος νεου μελους/θεματος συνεπώς περιττεύουν.
Μια ερώτηση από καθαρή περιέργεια: για τι ναρκωτικά μιλάμε; διεγερτικά όπως κόκα, speed ή κάτι σαν V&E; διότι με κατασταλτικά αμφιβάλλω αν μπορεί κανείς να κάνει σεξ. Δεν έχω ίδια πείρα γιατί από απαγορευμένα μόνο κάνναβη έχω αγγίξει.
Όσο για το πόσες φορές, εξαρτάται: όταν είμαστε πιτσιρικάδες αντέχουμε. Όταν γινόμαστε πουρόκερς, άστα...