Originally Posted by
ioannis2
Unlucky, μου φαινεται πως δεν έχεις εναλλακτικες φιλίες, για τις οποιες αναλυσαμε πιο πανω μέχρι κορεσμού, γι αυτο κανεις παρεα μ αυτην.......
Lena01, αν δεν βιωνες τετοια ή παρόμοια μ αυτα για τα οποία μιλώ δε θα συμφωνουσες απόλυτα μαζι μου...
Σ αυτο που ρωτας δεν ξερω την απαντηση. Γινόμαστε ο κακος της υπόθεσης χωρίς πραγματικά να υπάρχει μέσα μας ίχνος κακίας. Απλα δεν μας βγαινει αλλιως. Η καλύτερη λύση, αμα η σχεση σου με καποιον ειναι για σενα ψυχοφθορα, ειναι το να απομακρυνθεις, κι αυτο δεν είναι ουτε δειλία ούτε σημαινει κατ αναγκη προβλημα σου στις σχεσεις. Το ζητημα ειναι αμα δεν ειναι ευκολο να απομακρυνθεις. Αυτοι που εκμεταλλευονται συνηθως δεν εχουν όρια, αρα δεν μπορεις να υπομενεις. Οσο μπορεις δινε τους να καταλαβουν πως εχουν να κανουν με ενα ευστροφο, έξυπνο ατομο παραπανω απ αυτους, κι οχι με τον βλακα που πιστεουν πως εχουν μπρος τους, και τουλαχιστον δειχνε πως δεν ανεχεσαι. Η εμπειρια μου λέει πως η σιωπή δεν ειναι η λύση απεναντι σε τετοιους. Κι οπως σου ξεκινησα την απαντηση μου, δεν ειμαι και τοσο σιγουρος γι αυτα που σου απανταω εδω, επειδη εχω αντιμετωπισει κι εγω προβληματα διαπροσωπικων σχεσεων και παντα ειχα την απορία αν τα χειριστικα σωστα. Πάντα να σαι καλα.....