Σε όλα αρέσει το αλκοόλ. Απλά δε βρίσκουν να πιούν. Γι' αυτό οι γάτες αναγκάζονται να τρώνε χόρτο για να μαστουρώνουν.
Printable View
Για του λόγου το αληθές.
http://www.youtube.com/watch?v=J5Xrcp6k8VE
marian_m , πολυ ενδιαφερον κ εντυπωσιακο .
οπως βλεπεις παραπανω τομετ, βιαστηκες να παρεξηγησεις κατι που δεν καταλαβες (και παλι)... και που ξεκινησες εσυ, βεβαια :)
ηταν μια αποπειρα χιουμορ εκ μερους μου (και πραγματικα βιαζομουν ΠΟΛΥ κι αφησα κι αλλη κουβεντα στην μεση, οχι μονο την δικη μας), που προφανως, οχι μονο δεν εκτιμηθηκε, αλλα σε οδηγησε και σε πολυ ασχημη διαθεση οπως διαπιστωσα σημερα...
και οχι, εμενα δεν θα με παρασυρεις σε καυγα, οσο κι αν το θελεις :)
Δεν βλέπω να παραθέτεις κάποιο μηνυμα μου με διάθεση για καυγά... βλεπεις εσύ?
Βλέπω να σου μιλάω πολύ ευγενικά και πάλι είμαι εγώ ο κακός?
Επειδή σου είπα οτι δεν είναι ευγενικό να λες στον άλλο "δεν θα σου δωσω άλλη σημασία" δηλώνεις πως έχω διάθεση για καυγά?
Θα πάθαινες κάτι δηλαδή αν απαντούσες οτι αστειευόσουν? ή μηπως σε πήρα εγώ απο τα μούτρα?
Σου ζητησα μια διευκρίνηση και δεν την έδωσες ποτέ... όπως σου είπα.... "κάπως έτσι δημιουργούνται οι παρεξηγήσεις" και δεν απάντησες ποτέ... δεν νομίζω οτι εχει καμια λογική να ζητάς ρεστα απο πάνω.
Είναι προς τιμήν σου το οτι μπήκες στον κόπο να ασχοληθείς τώρα, δεν θα πάθεις κάτι όμως με το να πεις ένα συγγνώμη γιατί σου ζήτησα διευκρίνηση για το σχόλιο που έκανες σχετικά με το αν ήταν ειρωνικό και δεν την έδωσες ποτέ.
το μηνυμα με την διαθεση για καυγα ηταν στο θεμα του τιποτα, τομετ.....
και οποιος εχει ματια, ειδε οτι ποτε δεν σου ζητησα ρεστα. εσυ ζητησες ρεστα ενω ησουν εν αδίκω κιολας...
απο που να σου απαντησω χριστιανε μου, απο το βουνο????? μετα το μηνυμα μου εφυγα, δεν την ειδα την απαντηση σου. σημερα την ειδα που εγραψες ολο εκεινο το κατεβατο και απορησα και το εψαξα. τον δικο σου τον καημο ειχα νομιζεις?
και οχι, δεν μου περασε ποτε απο το μυαλο να σου ζητησω συγνωμη επειδη δεν θυμοσουν οτι εσυ μιλουσες για "σημασια" και δεν καταλαβες οτι αστειευομουν. ζητα εσυ συγνωμη απο τον εαυτο σου...
α)τι εννοεις "απο που να σου απαντήσω?? απο το βουνο" ? με δεδομένα οτι 1)παρακολουθεις το φορουμ 2)ειναι δικο σου το παρον θεμα 3)συνομιλουσες με καποιον θεωρω αυτονοητο οτι ειδες τι εγραψα και επελεξες να μην απαντησεις.
β)το μηνυμα στο θεμα του τιποτα ηταν ευλογο αν λαβεις υποψη οτι τελευταια φορα μου ειπες "δεν θα σου δωσω αλλη σημασια" αλλα τωρα μου απευθυνεις τον λογο. αν δεν θες να μου δωσεις σημασια μην μου απευθυνεις τον λογο ζητωντας σημασια απο εμενα.
γ)Κοιτα λοιπον την "κακία" μου:
ΕΣΥ: φευγω τωρα δεν θα σου δωσω αλλη σημασια.
ΕΓΩ: τι εννοεις δεν θα μου δωσεις αλλη σημασια? δεν το βλεπω και πολυ ευγενικο αυτο να το λες σε καποιον...ετσι δημιουργουνται οι παρεξηγησεις.
*ΕΣΥ: δεν το εννοουσα ετσι, αστειευμουν.
*ΕΓΩ: οκ κανενα προβλημα.
Αυτο λοιπον θα ηταν το τοοοοοσο τρομερο μεταξύ δυο ανθρωπων που δεν υπαρχει κακία. Εσυ ησουν αυτη που αποφασισες να μην το ληξεις ετσι...οχι εγω.
Όλα αυτά...στο δικο σου θεμα...στην συζητηση που ειχαμε...στο φορουμ που παρακολουθεις σε πολυωρη καθημερινη βάση... αντι αυτου λοιπον επικαλεισαι το βουνο.
Οκ λοιπον για να μην δώσω εγω συνέχεια θα σου ζητήσω εγω συγγνώμη που δεν φαντάστηκα πως στο δικο σου θεμα, στο φορουμ που παρακολουθεις σε καθημερινή πολυωρη βάση σε συζήτηση που ειχες με κάποιον δεν πρόσεξες το μηνυμα και τυχαία αγνοήθηκε. όπως είπα όμως..έτσι δημιουργούνται οι παρεξηγήσεις. δεν φταίω εγώ για αυτό.
Δεν έχει ίχνος ειρωνίας αυτό που μολις εγραψα καθοτι κατινα δεν ειμαι... όπως έγραψα και αλλη φορά στο παρελθον αρκετές φορές περιμένω απο τους άλλους πράγματα που μαλλον δεν ειναι αυτονόητα για εκείνους.
τα δεδομενα σου ειναι λαθος.
δεν παρακολουθω παντα το φορουμ. οταν λειπουμε και λειπουμε συχνα ειτε για λιγο ειτε για πολυ, δεν το παρακολουθω συνηθως. οταν παρακολουθω γραφω κιολας, δεν ειναι δυσκολο να καταλαβεις ποτε ειμαι εδω.
ειπα ηδη οτι εφυγα μετα την απαντηση μου και δεν ειδα οτι συνεχισες. κανεις οτι δεν το ειδες ομως...
ο υποθετικος διαλογος που σκεφτηκες ηταν ανεφικτος λοιπον γιατι απλα ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΕΚΕΙ!!
τοσο δυσκολο ειναι να το καταλαβεις? μου φαινεται πολυ απλο.
ισως και οι αλλοι περιμενουναπο εσενα πραγματα που θεωρουν αυτονοητα, αλλα για εσενα δεν ειναι ετσι.
φιλικα
υ.γ. να προσθεσω μαλιστα οτι η απαντηση μου δεν θα χρειαζοταν καν, αν εκανες τον κοπο πριν παρεξηγηθεις να δεις τι λεγαμε ΑΚΡΙΒΩς ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ!!. ειναι εμφανεστατο ποιος μιλησε περι "σημασιας" , χωρις καμια διευκρινιση.
Τα δεδομένα μου είναι λάθος?
Συγκεκριμένα ποιο? το οτι παρακολουθεις το φόρουμ ?
Γράφεις "δεν ειναι δυσκολο να καταλαβεις ποτε ειμαι εδω" ενώ έχεις επιλέξει να συνδέεσαι και να μην είσαι ορατή? :P
Το τελευταίο μου μήνυμα ήταν απο 30/11 . Θες να μου πεις οτι απο τότε δεν είχες μπει στο φόρουμ? ή μηπως επειδή εσύ είπε "φευγω" δεν θα επρεπε κανεις να ξαναγράψει στο θεμα σου γιατί είναι δεδομένο το οτι δεν θα το εβλεπες?
ο χρόνος που χρησιμοποιείς για το "δεν ήμουν εκεί" δεν ειναι λογικός γιατί δεν μιλούσαμε ζωντανά.. μπορούσες οποιαδήποτε στιγμή απο τις 30/11 να κοιτάξεις το τι ειχε ειπωθεί στο θεμα που εσύ άνοιξες.
Σε ρωτάω λοιπόν ευθέως....απο 30/11 δεν είχες κοιτάξει το θέμα που εσύ άνοιξες?
τομ σου απαντησα πολυ αναλυτικα, αλλα προσπερνας τα σημεια που σε ακυρωνουν ,οπως κανεις παντα.
ναι, ειναι λαθος το δεδομενο οτι παρακολουθω το φορουμ ΠΑΝΤΑ.
οταν το παρακολουθω γραφω κιολας. απο αυτο θα το καταλαβεις, στο ειπα ξεκαθαρα και στο επαναλαμβανω και τωρα, δεν ειπα να μυρισεις τα νυχια σου!
Μα δεν το προσπερνάω.... σε ρωτάω ξεκάθαρα για να με ακυρώσεις επίτηδες...
απο 30/11 δεν είχες κοιτάξει το θέμα που εσύ άνοιξες?
Ένα απλό "ναι δεν ειχα δει το θεμα απο τότε" είναι... γιατί δεν το λες αν ισχύει αλλά παίζουμε την κολοκυθιά?
Δεν φαίνεσαι ποτέ online οπότε απο τα λεγόμενα σου "οταν το παρακολουθω γραφω κιολας" που τονίζεις κιόλας θα πρέπει να υποθέσουμε οτι δεν διαβάζεις ποτέ θέματα χωρίς να γράφεις!
τομετ διαστρεφεις τα λογια μου και προσπερνας τις απλες και ξεκαθαρες απαντησεις μου.
σου απαντησα με μεγαλη υπομονη και πολυ ξεκαθαρα στην "παρεξηγηση" που μονος σου και απο απροσεξια σου δημιουργησες
η απαντηση ηταν ηδη εκει εξ αρχης, αδικα ταλαιπωρεισαι για να μη το "δεις"....
δεν νομιζω οτι μπορουμε να συνεννοηθουμε και δεν βλεπω κανενα νοημα σε αυτον τον διαλογο που εμφανεστατα δεν οδηγει πουθενα...
καλο σου απογευμα :)
Δεν απαντάς όπως βλέπεις.
Εγώ υπέθεσα πως είχες δει το μηνυμα ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΘΕΜΑ εδω και 11 πλέον μέρες... εσύ λες πως ειναι λογικό να υποθέσω πως εφόσον είπες "φευγω" δεν θα ξαναδεις το θέμα.
Και πως μάλιστα είναι λογικό να "ξερουμε" ποτε είσαι online ενώ η ίδια έχεις επιλέξει να εμφανίζεσαι πάντα offline.
Αυτές ειναι οι "απλές και ξεκάθαρες απαντήσεις σου". Στην σφαίρα του παραλόγου πάντα.
Θυμησε μου την επόμενη φορά που θα την πω σε κάποιον να έρθω μετά απο 20 μέρες και να πω "πλάκα έκανα αλλά δεν είχα μπει απο τότε να δω οτι μπορεί να σε πείραξε αυτό που είπα και με ρωτησες".
Υποθέτω πως μπαίνεις στο φόρουμ σε καθημερινή βάση...υποθέτω πως διαβάζεις τις απαντήσεις στα ΔΙΚΑ σου θεματα...υποθέτω πως 11 μέρες τώρα είχες δει το μηνυμα μου και το αγνόησες επίτηδες.
Δεν έχεις φέρει ούτε ένα επιχείρημα για να αποδείξεις πως δεν ισχύει κάτι απο όλα αυτά και δεν έχεις καν το σθένος να πεις "οκ ακόμα και καθυστερημένα, συγγνώμη δεν το είπα με κακία" αλλά αντί αυτού κρατάς το πείσμα και την ισχυρογνωμοσύνη σου λες και θα πάθεις κάτι αν κατέβεις στο ίδιο επίπεδο με κάποιον άλλο.