ειδες οτι κ σε σενα ολο αυτο προκαλει ανασφαλεια απο οτι βλεπεις πιος θα μπορουσε να αισθανθει ασφαλης με καπιον που μια μερα θα μπορουσε να μη τον ξαναδει χωρις ουτε ενα γειαQuote:
έχω φοβερή ανασφάλεια γιατί είμαι χωρίς αυτόν.
Printable View
ειδες οτι κ σε σενα ολο αυτο προκαλει ανασφαλεια απο οτι βλεπεις πιος θα μπορουσε να αισθανθει ασφαλης με καπιον που μια μερα θα μπορουσε να μη τον ξαναδει χωρις ουτε ενα γειαQuote:
έχω φοβερή ανασφάλεια γιατί είμαι χωρίς αυτόν.
δεν ξέρω αλέξανδρε...το μόνο σίγουρο είναι ότι θα τον ξαναδώ και αυτό με αγχωνει πολύ...
έχετε δίκιο κορίτσια και εγώ έτσι θέλω να το δω...και ειλικρινά να τον παρατήσω...αλλά αισθάνομαι τόσο άσχημα ακόμα...ξέρω ότι με το καιρό θα το ξεπεράσω...και εύχομαι ειλικρινά να μη τον δω...αν και δύσκολο γιατί μένουμε στην ίδια περιοχή...
μελια μου πραγματικα δεν αξιζει! Είναι δυνατον να σκέφτεσαι ότι θα κανεις ( αν θες να κανεις γενικα οικογενεια) με αυτό το ατομο που σε χωρισε με τοσο αγενη και ανωριμο- ανανδρο τροπο? Η συμπεριφορα του για την ηλικια του δειχνει τον αλθιο χαρακτήρα του. Η ρεμεντι τα εθεσε πολυ σωστα. Απενοχοποιησου και μην ασχολείσαι πια καθολου. Θα λες και αν τον δεις τι εγινε? σκεψου ότι εκεινος σε εχει γραμμενη γενικα και συνεχιζει τη ζωουλα του..Κανε αλλα πραγματα, βγαλτον τελειως από το μυαλο σου δεν ΑΞΙΖΕΙ....λιγο εγωισμο βρε μελια? αν δεν σε θελει μια, δεν τον θες εκατο!
Όλα αυτά που λέτε ειναι πολύ σωστά...ίσως έχω γίνει κουραστικη με τις ανασφάλειες και ζητώ συγνώμη πραγματικά...όμως έχω παρατηρήσει μάλλον διαπιστώσει ότι αυτός δε συνεχίζει τη ζωή του...είναι κλεισμένος συνεχώς στο ξενοδοχείο που μένει (φανταστείτε ότι έχει σπίτι και προτιμάει να μένει εκει...)...τι στο καλό πια συμβαίνει?Πόσο κολλημένο άτομο μπορεί να είναι?Είναι δυνατόν να περνάει καλά έτσι όπως ζει?Και εμένα γιατί πρέπει να με καίει έτσι?Είναι ηλίθιο απο μέρους να τα σκέφτομαι αυτά...το ξέρω και ειδικά στην ηλικία που είμαι..θα έπρεπε να φέρομαι πιο ώριμα...η στάση του όμως πραγματικά με προβληματίζει!!!
Μelia θα διαφωνήσω με τους προλαλήσαντες παραπάνω. Πριν ομως να σε ρωτήσω πριν πόσες μέρες ηταν η τελευταία επικοινωνία?
η τελευταία μας συνάντηση ήταν πριν 13 μέρες ακριβώς...και αυτή με αφορμή το βρισίδι που του έριξα δια μηνύματος...
marsia από τότε που είμαστε μαζί ως ζευγάρι δεν βγήκαμε μαζί ποτέ...
Γιατί...κατά τη δική του κρίση θεωρούσε ότι είναι σημαντικό βήμα...ότι επισημοποιουσε τη σχεση μας και δεν ήταν έτοιμος...
αυτό απο μονο του λεει παρα πολλα...Νομιζω ότι μεσα σου το ξερεις αλλα δεν ηθελες να το αποδεχθείς ότι το ατομο αυτό δεν ηταν και τοσο ερωτευμενο μαζι σου. Δεν το λεω για να σε πικρανω, οι περισσοτεροι εχουμε νιωσει απορριψη καποια στιγμη στη ζωη μας αλλα γιατι πιστευω ότι και συ η ιδια το ξερεις κατά βαθος. Και σαν λογικος ανθρωπος θα θελεις να εισαι σε μια σχεση που ο άλλος να σε θελει και όχι να την εχει απλως για να μην είναι μονος του..