Συγνώμη krino αλλά έτσι όπως θέτεις κάποια πράγματα είναι σαν λές ότι ένας άντρα εξαρτάτε απολύτος απο το π..... του (συγνώμη για την έκφραση) και αυτό δεν είναι καθόλου υπερ.
Printable View
Συγνώμη krino αλλά έτσι όπως θέτεις κάποια πράγματα είναι σαν λές ότι ένας άντρα εξαρτάτε απολύτος απο το π..... του (συγνώμη για την έκφραση) και αυτό δεν είναι καθόλου υπερ.
Συμφωνώ απόλυτα! Απλά μέσα σε όλο αυτό το ratrace, τελικά χάνουμε αξιόλογους ανθρώπους που μόνο μετά από αρκετά χρόνια μπορούμε να εκτιμήσουμε. Και επειδή τα χρόνια περνάνε και το κορμί γερνάει, τα περιθώρια στενεύουν, οπότε σε εκείνη τη φάση υπό το φόβο της μοναξιάς, πολύ πιθανό να καταλήξουμε σε κάτι τελείως ευκαιριακό που φυσικά δε θα μας ταιριάζει. Οι υποχωρήσεις εκεί θα είναι πολύ μεγαλύτερες!Quote:
Originally posted by fairys
Πιστεύω πως πολλά μπορεί να είναι τα εμπόδια αλλά όταν υπάρχει θέληση και απο τις δύο μεριές τότε τα πράγματα αυτομάτος γίνονται πιο εύκολα.
Γνώμη μου είναι ότι απλά ως άνθρωποι τα τελευταία χρόνια έχοντας τόσες πολλές επιλογές και ξέρωντας ότι μετά απο αυτόν ή αυτή που έχουμε θα βρούμε εύκολα τον/την επόμενη φέυγουμε απο μία σχέση χωρίς να σκεφτούμαι και να κάνουμαι υπομονή με κάποια πράγματα.
Συμφωνώ απολύτως μαζί σου και εγώ ifiwasadog. Σε μερικά πράγματα θα πρέπει να βάζουμε και όρια.
Εγραψα παραπανω για το τι ειναι η αγαπη, στον ιδιο παρανομαστη κινειται και η απιστια.
Δεν δεχομαι εννοιες ουτε πιστης - ουτε απιστιας.
Δεν εχω πιστη για κανενα πλην του εαυτου μου μιας και σε αυτον μπορω μονο να βασιζομαι και αυτο οχι 100% σιγουρο.
Αντιθετα πιστευω στην εκατερωθεν ειλικρινια και αυτο θα ειναι το σημειο που θα σου πω παρακατω.
Quote:
Originally posted by ifiwasadogΧα! Εδώ θίγεις το θέμα της απιστίας που με έχει απασχολήσει ανά καιρούς. Εφόσον για το συγκεκριμένο άντρα 1-2 ώρες φλερτ και σεξ είναι σημαντικότερο από τα αισθήματα καταπίεσης που μπορεί να τρώει, το πιο πιθανό είναι όπως λες κι εσύ να πάει με την πιτσιρίκα.
Όμως η απάντηση στο ερώτημά σου εξαρτάται από την ποιότητα της κανονικής του σχέσης. Αν αυτή η σχέση του προσφέρει πολλά περισότερα από ένα απλό πήδημα (να το πω ωμα και λαϊκιστί), τότε σίγουρα η συγκεκριμένη απιστία δεν θα επηρρεάσει τη σχέση. Οπότε γλινεται ένα βράδυ και μετά πάει στο καλάθι των αχρήστων. Δε χρειάζεται ούτε να το μάθει η κοπέλα του ούτε ο ίδιος να βασανίζεται. Εάν υπάρξει συναισθηματική δέσμευση με την πιτσιρίκα, εκεί υπάρχει θέμα.
Είναι σαν το φιλοσοφικό ερώτημα: Ένα δέντρο πέφτει στη μέση ενός δάσους όπου δεν υπάρχει ούτε ένας άνθρωπος. Κάνει θόρυβο το πέσιμο; Η απάντηση είναι σχετικη. Αντικειμενικά, ναι κάνει θόρυβο. Άμα όμως δεν υπάρχει άνθρωπος να το ακούσει, δεν κάνει γιατί ποτέ δεν έπεσε το δέντρο σε σχέση με το αυτί ενός ανθρώπου ;)
Αυτο που καταλαβαινω απο αυτα που γραφεις ειναι λαικιστι οπως λες και εσυ,
δεν μας πηρανε χαμπαρι???
παει καλα,
μας πηρανε???
ε κανε οτι μπορεις για να το μαζεψεις....
Οταν κανω σχεσεις με ανθρωπους, θελω να πω οτι κανω στο 100%. Με ενοχλει λοιπον η παντος ειδους ανειλικρινης σχεση.
Εαν υποθεσω οτι η κοπελα μου ειναι μακρια, δεν με ενοχλει να κανει κατι με αλλον και δεν το θεωρω λογος χωρισμου.
Ειναι ομως λογος χωρισμου αμα κανει κατι και το κρυψει.
Αυτο απο μονο του δειχνει ξεκαθαρα τι σημαινει συντροφικοτητα σε ολες της τις πτυχες.
Κατανοω τις αναγκες του συντροφου μου, δεν τις πνιγω χαρην μιας δηθεν \"πιστης\".
Μαζι με την ενημερωση του τι εχει γινει (για να χαλαρωσουμε και λιγο) θελω επιπλεον να μαθω και λεπτομερειες της \"απιστιας\"
Οσο για το φιλοσοφικο σου ερωτημα θα σου απαντησω,
οτι εν δυναμει ενα δεντρο μπορει οντως να κανει και θορυβο οταν πεφτει μπορει και οχι.
Αναλογα ομως την κατευθυνση που εχεις, ειναι σιγουρο οτι μπορεις να παιζεις με το δεντρο αλλα να εχεις χασει το δασος προ πολλου....
Κατ επεκταση οι μετρησεις θορυβου μπορει να αποβουν αχρηστες...
:)
Quote:
Originally posted by gramle
εριστικος και ειρωνικος οπως παντα!Quote:
Originally posted by krino
Quote:
στην αρχη ναι, αυτο καταλαβα. Αντε ξεσοβαρεψε λιγο!
ωραια,
παμε να παιξουμε ταβλι???
νταμα??? κρεμαλα μηπως??
αααααααα!!!!
δεν το σωζω με τιποτα μαζι σου ε???
παμε να σε κερασω ενα παγωτο βανιλια???
Quote:
Originally posted by fairys
απολυτως οχι αλλα κυριαρχα ναι.
τωρα ειαι δεν ειναι υπερ, αυτο ειναι μια επομενη μεγαλη κουβεντα.
το ζητημα ειναι οτι ειναι πραγματικοτητα.
To συνεχιζεις?Quote:
Quote:
Quote:
ωραια,
νταμα??? κρεμαλα μηπως??
αααααααα!!!!
Ε, τι να σου πω.
Παντως συμφωνω με τις αποψεις σου αν και ειναι too good to be true...
Αν σου καθοταν να σε κερατωσει η δικια σου δεν νομιζω να ησουν τοσο υπερανω οπως ισχυριζεσαι. Φιλοσοφιες και να χαμε να λεγαμε. Μαλλον δεν εχεις ερωτευτει ακομα και μας λες αμπελοφιλοσοφιες γλυκε μου κρινο.
Οσο για την βανιλια που θες να με κερασεις, πολυ ευχαριστως
Quote:
To συνεχιζεις?Quote:
Quote:
Quote:
ωραια,
νταμα??? κρεμαλα μηπως??
αααααααα!!!!
Ε, τι να σου πω.
Παντως συμφωνω με τις αποψεις σου αν και ειναι too good to be true...
Αν σου καθοταν να σε κερατωσει η δικια σου δεν νομιζω να ησουν τοσο υπερανω οπως ισχυριζεσαι. Φιλοσοφιες και να χαμε να λεγαμε. Μαλλον δεν εχεις ερωτευτει ακομα και μας λες αμπελοφιλοσοφιες γλυκε μου κρινο.
Οσο για την βανιλια που θες να με κερασεις, πολυ ευχαριστως
οριστε λοιπον!
το βουλωνω αμα ειναι ετσι καλυτερα και δεν ξαναμιλαω.
τωρα too good to be true... δεν εχει νοημα απο εδω να μετρησουμε ποσες τριχες εχει η ουρα του γαιδαρου....
Ε οσο να ναι καλε κατι εχω κανει και εγω στη ζωουλα μου....
Το γλυκε μου που μου ειπες με σκλαβωσε....
περι βανιλιας,
χρωσταω μια βανιλια λοιπον, στην διαθεση σου....
(και δεν μιλαω αλλο)
ΟΚ... τώρα κάπου σε έχασα. Από τη μία λες ότι δεν τίθεται έννοια \"πίστης-απιστίας\" και από την άλλη θέτεις θέμα ειλικρίνιας. Δηλαδή βγάζεις την ηθική ταμπέλα από την πίστη-απιστία, αλλά βάζεις μία στην ειλικρίνια;Quote:
Οταν κανω σχεσεις με ανθρωπους, θελω να πω οτι κανω στο 100%. Με ενοχλει λοιπον η παντος ειδους ανειλικρινης σχεση.
Εαν υποθεσω οτι η κοπελα μου ειναι μακρια, δεν με ενοχλει να κανει κατι με αλλον και δεν το θεωρω λογος χωρισμου.
Εγώ το βλέπω ολίγον διαφορετικά. Καταρχήν βλέπω την ειλικρίνια όπως εσύ βλέπεις την \"αγάπη\". Δεν θεωρώ την ειλικρίνια πραγματικό φυσικό παράγοντα του ανθρώπου και γενικά δεν πιστεύω ότι κάποιος μπορεί να είναι 100% ειλικρινης. Όχι μόνο σε σχέσεις αλλά γενικότερα.
Για να το θέσω διαφορετικά, εφόσον η συντροφικότητα, ο σεβασμός και η εμπιστοσύνη είναι σημαντικά στοιχεία μίας σχέσης, γιατί να πληγώσεις τον άλλο λέγοντάς του κάτι το οποίο για σένα ενδεχομένως να μην είχε καμία σημασία (πέρα από 1 ώρα σωματικής απόλαυσης), αλλά τον άλλο να τον στέλνει ψυχολογικά στο διάολο;
Έχω απατήσει και με έχουν απατήσει. Όταν το έκανα εγώ, ήξερα ότι δεν ήταν τόσο σημαντικό. Όταν το έκανε ο άλλος όσο και να μου ορκιζόταν ότι ούτε για εκείνη ήταν σημαντικό, εγώ αισθανόμουν πολύ άσχημα και ανασφαλής. Άσχετα αν την πίστευα! Ειλικρινά θα ήθελα πάρα πολύ να με άφηνε αδιάφορο (αφού έχω βρεθεί κι εγώ στην ανάλογη θέση), αλλά τελικά δε συνέβη. Οπότε το \"όλα κουλ και ωραία μετά το κέρατο\" μου ακούγεται ολίγο ουτοποιικό.
περιμενω ημ/νια, ωρα και τοπο
Quote:
Originally posted by ifiwasadog
ΟΚ... τώρα κάπου σε έχασα. Από τη μία λες ότι δεν τίθεται έννοια \"πίστης-απιστίας\" και από την άλλη θέτεις θέμα ειλικρίνιας. Δηλαδή βγάζεις την ηθική ταμπέλα από την πίστη-απιστία, αλλά βάζεις μία στην ειλικρίνια;
δεν καταλαβαινω γιατι μπερδευτηκες....
καταρχην δεν πιστευω στην ηθικη.
με τα σημερινα μετρα και σταθμα μαλλον ειμαι ανηθικος.
Δεν υπαρχει καμια ταμπελα ηθικης σε κανενα ζητημα, ουτε καν ενα φυλο συκης....
Η πιστη - απιστια ειναι ενα πλαστο συναισθημα.
Η ειλικρινια σαφεστατα και οχι.
Δεν ξερω αν χρειαζεται διευκρινηση εδω.
Εγώ το βλέπω ολίγον διαφορετικά. Καταρχήν βλέπω την ειλικρίνια όπως εσύ βλέπεις την \"αγάπη\". Δεν θεωρώ την ειλικρίνια πραγματικό φυσικό παράγοντα του ανθρώπου και γενικά δεν πιστεύω ότι κάποιος μπορεί να είναι 100% ειλικρινης. Όχι μόνο σε σχέσεις αλλά γενικότερα.
Η ειλικρινια ειναι μια τυπικη - ατυπη συμφωνια που μπορει να εχουν μεταξυ τους δυο η και περισσοτεροι ανθρωποι, τιποτα λιγοτερο η περισσοτερο. Εφοσον αυτο τηρηται ειναι μια συμφωνια που παιζει σε μια εντελως ισοτιμη βαση.
Η αγαπη ενιοτε συνηθιζεται να μην παταει σε καμια ισοτιμη βαση.
Αυτος που δεν ειναι ειλικρινεις ειναι αυτος που εχει να κρυψει κατι η εχει ανασφαλειες.
Προσωπικα ουτε φοβαμαι κατι, ουτε ντρεπομαι για τιποτα ουτε εχω να κρυψω κατι.
Για να το θέσω διαφορετικά, εφόσον η συντροφικότητα, ο σεβασμός και η εμπιστοσύνη είναι σημαντικά στοιχεία μίας σχέσης, γιατί να πληγώσεις τον άλλο λέγοντάς του κάτι το οποίο για σένα ενδεχομένως να μην είχε καμία σημασία (πέρα από 1 ώρα σωματικής απόλαυσης), αλλά τον άλλο να τον στέλνει ψυχολογικά στο διάολο;
γιατι δεν μου αρεσουν 2 στοιχεια σε αυτα που ειπες,
δεν μου αρεσιε να λεω ψεματα και να υποκρινομαι, και δευτερον θελω ο αλλος να μην πληγωνεται απο κατι τετοιο.
Αυτο σημαινει οτι σεβεται τις αναγκες μου και τις επιθυμιες μου. Αν πληγωνεται απλα δεν μου κανει εμενα, ας παει πισω στις αλυσιδες της - δικο της προβλημα οχι δικο μου.
Έχω απατήσει και με έχουν απατήσει. Όταν το έκανα εγώ, ήξερα ότι δεν ήταν τόσο σημαντικό. Όταν το έκανε ο άλλος όσο και να μου ορκιζόταν ότι ούτε για εκείνη ήταν σημαντικό, εγώ αισθανόμουν πολύ άσχημα και ανασφαλής. Άσχετα αν την πίστευα!
χμμμμ ουτε εχω απατησει - ουτε με εχουν απατησει.
Βασικα αν ηταν να κανω κατι τετοιο θα το εκανα μπροστα στα ματια της κοπελας μου και οχι κρυφα.
Το πως θα αντιδρασει ειναι υπο συζητηση.
Ειλικρινά θα ήθελα πάρα πολύ να με άφηνε αδιάφορο (αφού έχω βρεθεί κι εγώ στην ανάλογη θέση), αλλά τελικά δε συνέβη. Οπότε το \"όλα κουλ και ωραία μετά το κέρατο\" μου ακούγεται ολίγο ουτοποιικό.
αδιαφορο δεν μου ειναι, αντιθετα θα ελεγα προκλητικο και ερεθιστικο συναμα.
Quote:
περιμενω ημ/νια, ωρα και τοπο
Παρασκευη - 7 το απογευμα.
Ο τοπος θα γνωστοποιηθει αργοτερα σημερα,
γιατι δεν θελω δημοσιοτητα και δεν μπορω τους παπαρατσι.
:cool:
την Παρασκευη φευγω για Θεσσαλονικη. Ταξιδακι αναψυχης. Παω για ντολτσε βιτα! Αλλη μερα?
καλα περνας λοιπον....
μονο η γκρινια σου εχει μεινει.
Προτεινω να πας να παρεις αερα και να σε παραλαβω με γεματες μπαταριες...
:P
Aμαν πια αυτη η πιπιλα που εχετε ολοι οι αντρες με την γκρινια των γυναικων... Οτι και να λεμε, γκρινιαζουμε! Ημαρτον πια