Originally Posted by
evaki25
καλημερα. μπηκα σ πειρασμο να γραψω κ εγω κατι που μ απασχολει κ θα θελα να δω τι λενε κ αγνωστοι πανω σ αυτο, γιατι οκ οι οποιες φιλες μ λενε εχω δικιο αλλα μπορει να το λενε επειδη με εχουν κ φιλη κ ισως κ αυτες να με ανεχονται με τα κουσουρια μ κ δε θελουν να μ πουν ξεκαθαρα οτι ειμαι λαθος.
λοιπον στο θεμα.. δεν ανεχομαι να με γραφουν οι αλλοι ποσο μαλλον οταν υποτιθεται ειναι φιλοι! τι θελω να πω... σας ρωτω είναι λογικο να περνεις πχ τηλ μια φιλη σου, να σ λεει εχει δουλεια θα σε παρει αυτη σε λιγο κ να μη σε παιρνει καθολου; λες αντε ειχε δουλεια, ομως μετα την βλεπεις στο φεις να ανεβαζει τραγουδια κ να σχολιαζει στον εναν κ τον αλλον.. ή πχ να στελνεις μηνυμα για χρονια πολλα σε καποιον κ ουτε ν μπαινει στο...κοπο να σ πει ενα ευχαριστω. ή ν στελνεις σ καποια φιλη σ υποτιθεται στο φεις μηνυμα τι κανει, να το διαβαζει κ να μη σ απανταει καθολου!!! ουτε ενα καλα ειμαι... κ φυσικα αμα πεις οτι μ πειραζει αυτη η συμπεριφορα κ εχω καταλαβει οτι γινομαι κουραστικη, σ λενε κ απο πανω οτι κανεις λαθος κ απλα ειχαν δουλεια. δε μπορω καθολου κ οποιον/α κανει κατι τετοια τον ξεκοβω πλεον! μηπως ειμαι υπερβολικη;; δε θελω να με γραφουν! γιατι δηλ εγω οταν μ στελνει καποια φιλη μνμ αμεσως προσπαθω να απαντησω; κ οχι μονο φιλη, ακομα κ γνωστη! τουλαχιστον πες το ρε φιλη, δε γουσταρω να σ μιλαω, σε θυμαμαι μονο οταν εχω προβληματα, γι αυτο κ σε κανω παρεα. κατα τ αλλα γραμμενη σ εχω.. γιατι δε το λενε;; χαζη με περνανε; οτι δε καταλαβαινω;
υγ: οχι δεν ειναι το προβλημα της ζωης μ. μην απορειτε για την ωρα που το στελνω, απλα κοιμομουν ολη μερα...