favvel είσαι πολύ μικρή για τέτοια λόγια, προσπάθησε να αλλάξεις αυτή τη "δυστυχία" σου όσο είναι νωρίς με βοήθεια από ειδικούς και δική σου προσπάθεια να βρεις δουλειά για να βιώσεις πώς είναι να δουλεύεις, να έχεις τα δικά σου χρήματα. εκεί θα γνωρίσεις και ανθρώπους που δεν δουλεύουν από χόμπι και έχουν θέματα επιβίωσης. στο λέω όσο είσαι μικρή γιατι εγώ στα 37 νιώθω πως πραγματικά δεν μπορώ να κάνω κάτι από το να βασανίζομαι και να βασανίζω τους γύρω μου. Πρόσφατα είχα πάλι τσακωμό με τη μάνα στο "γιατί δεν με προσέξατε όταν ήμουν μικρή". Μετά σκέφτηκα πόσο άδικη είμαι σε μια μητέρα μεγάλης ηλικίας που έχει χάσει τον πατέρα μου και σαν οικογένεια περάσαμε πολλά. Σίγουρα δεν είχαν γνώσεις και η μητρική και πατρική διαίσθηση δεν τους βοήθησε με εμένα, πάντα έκαναν ότι δεν έβλεπαν τα θέματά μου, αφού κι εγώ είχα μάθει να τα κουκουλώνω. Μετά σκέφτηκα ότι όσο είμαι υγιής υπάρχει ελπίδα, θέλω να ζήσω καλύτερα το υπόλοιπο μου, έστω και μόνη μου. Στο λέω να το παλέψεις για δουλειά γιατί εγώ παρά τις τεράστιες δυσκολίες μου ποτέ δεν έπαψα να δουλεύω, ακόμα κι όταν με απέρριπταν συνέχιζα και έτσι ένιωθα ότι άξιζα.