Χρησημοποιησε το clik Away, αυτο θα κανει και ο Αγ.Βασιλης φετος :p
Printable View
Μα παντα απο κει τα στελνω , εκει ειναι η Παιχνιδουπολη μου ..αν διαβασεις παλι την ιστοριουλα μου ......αν συνεχιστει αυτη η κατασταση , που δεν το ευχομαι , του χρονου θα το σκεφτω για Καισαριανη , τι Καισαρεια, τι Καισαριανη, αναγραμματισμος ειναι ....ας πουμε .....
Υ.Γ , οτι καλυτερο για τους couriers ειναι οι μονοι που δουλευουν ....
δυστυχως για τους διαβασαντες το ποστ αυτο, το ξαναδημοσιευω , για πολλοστη φορα , καποιοι ομως , νεα μελη , δεν ειχαν την ατυχια ( !) να το διαβασουν , θα το διαβασετε λοιπον , θελοντας και μη ,..........χαιντε .....παραπονιαρηδες .....
ευχομαι σε ολους καλο 2023.....χωρις covid......
Καλά Χριστούγεννα σε όλους από μένα.
Καλά Χριστούγεννα σε όλους κι από εμένα!
Καλημέρα παιδιά! :) Καλά Χριστούγεννα! :D
Καλημέρα σε όλους, καλά Χριστούγεννα με υγεία σωματική και ψυχική!!
χρονια πολλα σε ολλουςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς ςςςςς
κι αυτες ηταν οι ευχες του για το 2023 , προς ολους.
αυτες κραταω.
ειχε μια ευγενεια ψυχης και αξιοπρεπεια ο μακ, παρα τα προβληματα του.
το χριστουγεννιατικο νημα του μακ. ο γλυκουλης.
ελπιζω να εφυγε ηρεμος.
περιεργο πραγμα να χανεται ενας ανθρωπος που συναναστραφηκες διαδικτυακα επι χρονια, χωρις να του εχεις μιλησει ουτε στο τηλεφωνο...
γνωριμιες- φαντασματα. θανατοι- αληθινοι ( ; )
Λέει κάπου ο Χαράρι, είναι αληθινό ό,τι μπορεί να νιώσει πόνο. Οι άνθρωποι, τα ζώα, τα φυτά. Τα δολάρια οι εταιρείες, οι πολυεθνικές δεν μπορούν να νιώσουν πόνο.
Οι γνωριμίες μας οι Ιντερνετικές, προσφέρουν μια ασφάλεια απέναντι στον πόνο. Ωστόσο ο θάνατος είναι κάτι πραγματικό και αληθινό. Όπως και η γέννηση καινούργιας ζωής. Πρέπει να κάνουμε περισσότερα παιδιά!
Τα πολλά παιδιά φέρνουν ευτυχία!
Διαφωνώ. Όταν κάνεις πολλά παιδιά τα καταδικάζεις στη φτώχεια. Αν κάνεις ένα μόνο , εφόσον κληρονομεί και τους δύο γονείς, μπορεί να πάει καλύτερα, στη ζωή, στον κόσμο που μετράει μόνο το χρήμα. Αλλιώς , η φτώχεια θα τον καταδικάσει να είναι ένα γρανάζι των μεγάλων αφεντικών που θα τον πετάξουν πιο γρήγορα.
Ο θάνατος του ανθρώπου αυτού, αν ήταν από ανακοπή, πρέπει να διδάξει όλους ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟ ΑΠΟ ΝΕΟΙ . ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΑ.